2019-05-22 18:38


Când vor dezbate judecătorii CCR sesizările privind pensiile publice şi combaterea evaziunii fiscale

 |  11:18
Când vor dezbate judecătorii CCR sesizările privind pensiile publice şi combaterea evaziunii fiscale

Judecătorii Curţii Constituţionale au decis ca pe 13 februarie să dezbată sesizarea privind Legea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. În aceeaşi şedinţă va fi discutată şi cererea privind legea care reglementează sistemul public de pensii.

”Avem termen pe 13 februarie pentru cele două sesizari, una referitoare la legea privind sistemul public de pensii şi una referitoare la modificarea legii pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din Curtea Constituţională.

Camera Deputaţilor a adoptat, pe 19 decembrie, decizional, Legea pensiilor, după ce deputaţii au admis un amendament al UDMR, iniţial respins de Comisia de muncă, care prevede că cei care suferă de handicap grav se pot pensiona la realizarea unei treimi a stagiului complet de cotizare. Proiectul a fost votat cu 193 de voturi ”pentru”, unul ”împotrivă” şi 14 abţineri. Patru deputaţi nu şi-au exercitat dreptul de a vota.

Tot pe 19 decembrie Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de for decizional, şi proiectul de lege pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. Proiectul prevede ca dacă unul dintre inculpaţi achită prejudiciul integral plus 20%, toţi acuzaţii scapă de urmărirea penală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: pensii publice, evaziune fiscala, dezbatere, judecatorii CCR, data
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA FARA ROST
28 Dec 2018

ROMANIA STAT MAFIOT.... IN CE TARA DIN LUME UN PENSIONAR CARE PRIMESTE O PENSIE (UNII MAI MULTE) POATE FI SALARIZAT IN ACELASI TIMP SI PENTRU OCUPAREA UNEI FUNCTII PUBLICE FIE EA SI DE CONSILIER....???
ANONIM
28 Dec 2018

PARCA SI EI , FUNCTIONEAZA NE LEGAL ? CURTEA
MARIAN
02 Ian 2019

CCR cum functionaza,ei sunt stat in stat.
Random imageUltimele stiri


STARBAG