2018-12-10 15:15


Candidatul USL la CJ Suceava îşi vede alegătorii cu elicopterul

 |  09:41
Candidatul USL la CJ Suceava îşi vede alegătorii cu elicopterul

Ioan Cătălin Nechifor, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, a decis să folosească luni un elicopter pentru a se întâlni cu alegătorii, dar şi pentru a vedea 'prăpădul' din pădurile judeţului.

Pentru a putea ajunge în cât mai multe localităţi din teritoriu şi a sta de vorbă cu alegătorii, dar şi pentru a vedea situaţia din pădurile judeţului, Nechifor a precizat că a închiriat, cu 1.200 de euro, un elicopter de producţie americană, Robinson 44.

'Astăzi, când e Sfânta Treime, este ultima zi importantă de campanie, e zi liberă, e zi de sărbătoare şi ne aşteaptă foarte mulţi suceveni să ne vedem cu ei. (...) Astăzi sunt peste zece evenimente şi pentru că ieri din cauza traficului am ratat un eveniment, am decis cu colegii de campanie să cheltuim suma de 1.200 de euro pentru a ne deplasa, eu şi încă un coleg, la locul faptei cu elicopterul. O spun foarte transparent, fără emoţii, nu folosesc maşina Consiliului Judeţean pentru deplasare, nu folosesc antemergători, nu folosesc maşini de la instituţii. Folosesc în campanie o maşină închiriată, o Dacia Duster, cu care mă deplasez în localităţi, iar astăzi, în mod special, pentru că în zece localităţi şi colegii mă aşteaptă acolo şi sucevenii mă aşteaptă acolo şi din respect pentru ei am decis să folosim un elicopter închiriat', a declarat Ioan Cătălin Nechifor.

Candidatul a adăugat că va face fotografii pe care le va face publice, ulterior, pentru a se vedea 'cât s-a furat în codrul Bucovinei şi cât s-a tăiat de aiurea', scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-26

TAGURI: Ioan Cătălin Nechifor, elicopter, alegător
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...