2019-01-19 10:27


Care ar fi adevăratul motiv al DEMITERII lui Eugen Teodorovici

 |  16:33
Care ar fi adevăratul motiv al DEMITERII lui Eugen Teodorovici

Se pare ca adevaratul motiv al demiterii lui Eugen Teodorovici ar fi "nevoia de o disciplina a comunicării", potrivit Danei Grecu. Jurnalista Antena 3 spune ca a primit un SMS prin care a fost anunțată de cea fost dat Teodorovici afară din Guvern.

"Motivul demiterii ar fi nevoia de o disciplină a comunicării. Premierul nu poate afla din presă ce a declarat un consilier al său", a zis Dana Grecu.

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a fost eliberat din funcție. Această decizie vine după ce social-democratul l-a criticat pe Liviu Dragnea.

Printre altele, Eugen Teodorovici a zis că în Teleorman erau prioritare alte investiții, nu stadion de fotbal, în contextul în care Liviu Dragnea a fost acuzat de adversarii politici că-și face stadion la el acasă, potrivit stiripesurse.ro.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate a fost neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: demitere, Eugen Teodorovici, motiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...