2018-12-13 09:35


Carmen Dan aruncă BOMBA după investigația Rise Project despre DRAGNEA

 |  10:43
Carmen Dan aruncă BOMBA după investigația Rise Project despre DRAGNEA

Ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat vineri că a făcut toate „verificările necesare”, după ce RISE Project a publicat un raport atribuit Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman", care descrie o "rețea infracțională formată din persoane cu putere de decizie în județ", prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, ar fi fraudat fonduri europene și guvernamentale. Carmen Dan a spus că documentul nu este înregistrat la nicio structură din subordinea MAI. Mai mult, aceasta a afirmat că are informații că documentul inițial nu a avut niciun antet.

„Acel document emană de la o instituție. De dapt, este trecut pe document antetul unei instituții. Vorbim despre Ispectoratul de Poliție al județului Teleorman. Vă anunț că am făcut verificări serioase în registrele instituției și acest document nu se regăsește înregistrat instituțional, cum era normal. Mai mult decât atât, am făcut verificări la DGIPI. DGIPI deja a anunțat că nu a emis acel document, nu s-a regăsit nici în evidențele acestei structuri. Am făcut verificări și la IGPR, nu este înregistrat acest document nici în arhiva acestei instituții, ceea ce mă face să desprind concluzia firească că acesta este un document preconceput, prefăcut în alte scopuri”, a declarat Carmen Dan, citata de stiripesurse.ro.

Carmen Dan a declarat că va întreprinde toate demersurile legale pentru ca jurnaliștii Rise Project să probeze afirmațiile din anchetă.

„Pentru faptul că în spațiul public încă se speculează că acest document ar proveni de la DGIPI și pentru că eu consider că acest lucru afectează imaginea ministerului, vă anunț că voi întreprinde toate demersurile legale pentru ca cei care au făcut asemenea afirmații să le probeze. Vorbesc de cei care spun că această anchetă jurnalistă are la bază un document emis de DGIPI. (...) Vă mai spun ceva în premieră de data asta. Am informații - și nu le-aș spune dacă nu aș considera că sunt informații certe – că acest document inițial nu a avut niciun antet și mă opresc aici.”, a mai spus Carmen Dan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-14

TAGURI: carmen dan, dragnea, rise project, teleorman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Iul 2017

Partenera de viaţă a șefului PSD, Liviu Dragnea,va fi audiata la DNA după ce fosta sa soţie a fost deja audiată zilele trecute, iar cercetările au fost extinse. Pe 11 iulie, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost audiată în această anchetă, în calitate de martor. Anchetatorii au ridicat documente şi au solicitat informaţii de la autorităţile braziliene şi suspectează acte de corupţie. CRATITAREASA-SLUGA DE LA DELI-MORMAN O SA AIBA MULTE SURPRZE LA VIATA EI...se lupta cu morile de vand sa-l salveze pe FLAUSAT..DEGEABA.....SA-SI FACa BAGAJELE si sa plece la DELI-MORMAN la CRATITA...DNA e doar inceputul...urmeaza chestii grele de tot...PIZ-distilor,vorba lui DAn-Diaconescu OTV...uitati-va atent la stiri sa aflti si voi la BREAKING NEWScand veti fi ARESTATI
EU N.
14 Iul 2017

Rusinea natiunii! Uitati-va pe mana cui a incaput Politia Romana, pe mana saltelei mustaciosului de teleorman....dar nu mai e mult, sper, pana cand veti fi cazati la Jilava sa continuati "cer cetarile", javre penale ce sunteti!
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
14 Iul 2017

Turma lui Dragnea, interpușii, cumnatul, etc, audiați pe bandă rulantă. Au fost noi audieri la DNA, în dosarul deschis de procurori în legătură cu afacerile companiei Tel Drum. Au fost chemaţi omul de afaceri Marian Fişcuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea și primul patron al firmei TelDrum, dar şi unul dintre apropiaţii liderului PSD Liviu Dragnea, precum şi fostul deputat Adrian Simionescu, care a condus organizaţia Teleorman a PSD. La DNA a ajuns şi fostul cumnat al lui Liviu Dragnea, Florinel Marinaş, soțul surorii Bombonicăi. Ultimii doi au făcut, de-a lungul timpului, mai multe tranzacţii cu Tel Drum
ANONYMOUS
15 Iul 2017

Mizeriile intotdeauna vor iesi la suprafata asa ca degeaba minte madam M A I ca DNA nu se joaca cu minciunile lor sau sa le acopere rahaturile.CODRUTA pe ei si pe mama lor !!!
Random imageUltimele stiri


loading...