2017-01-18 01:34

DEZVALUIRI


Cazul femeii muşcate de câini e accident de muncă

 |  20:18
Cazul femeii muşcate de câini e accident de muncă
Parchetul Capitalei va opri, cel mai probabil, cercetărileîn dosarul privind moartea femeii muşcatede câini în incinta ADP Sector 5. Până în prezent, nu există indicii care săprobeze infracţiunea de ucidere din culpă, motiv pentru care cauza va fideclinată Parchetului Judecătoriei Sector 5 pentru continuarea cercetărilor încauză ca accident de muncă.

Până acum, în ancheta penală privind moartea TaniuşeiStanchievici (49 de ani) nu s-a conturat nici un indiciu care să atragărăspunderea vreunei persoane pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii au stabilit că femeia a fost atacată peterenul ADP-ului, instituţie cu care firma la care lucra Taniuşa Stanchieviciurma să încheie un contract comercial. În consecinţă, Taniuşa se afla în timpulserviciului când a fost atacată şi ucisă de o haită de câini maidanezi. Înasemenea condiţii, procurorii criminalişti vor opri ancheta şi îşi vor declinacompetenţa în favoarea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Sectorului 5Bucureşti.

Până acum, în nici unul din cazurile de agresiune ale câinilorfără stăpân nu s-a aplicat nici o sancţiune penală. Nimeni nu a fost găsitresponsabil, chiar dacă pentru sterilizarea şi însemnarea câinilor sealocă fonduri publice.

Taniuşa Stanchievici locuia în Bucureşti şi a fostangajată de o firmă din Constanţa, specializată în reciclarea deşeurilor, prinintermediul Agenţiei de Ocupare şi Plasare a Forţei de Muncă Bucureşti. Femeiaa lucrat în sectorul 4, până când a fost trimisă în dimineaţa zilei de 28ianuarie 2011 în sectorul 5, la ADP să ia un container. Femeia era singură şi afost atacată de mai mulţi câini, care i-au smuls muşchii de pe picioare, de pe mâini,i-au rupt ligamente şi i-au secţionat nervi. Medicii nu au mai putut să osalveze, deşi au operat-o de trei ori. Legiştii au stabilit că este cel maigrav caz de agresiune, cu cele mai grave leziuni din patologia traumatică.Taniuşa nu avea familie, ea fiind înmormântată pe cheltuiala firmei la carelucra în cimitirul Străuleşti 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image