2019-01-18 02:08


CCR: Nu ne orientăm după alte presiuni, doar jugul blând al legii

 |  13:15
CCR: Nu ne orientăm după alte presiuni, doar jugul blând al legii

Judecătorul Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale, a făcut primele comentarii după sesizările primite, privind OUG 13/2017. Acesta sustine ca CCR va respecta "Constituția, legea și conștiința noastră" si nici nu se vor orienta, in decizia luata, in functie de presiuni venite din anumite tabere.

”Suntem obligați să vedem cu seriozitate orice sesizare primim. Avem niște termene, avem în vedere și conținutul OUG și vom acționa în consecință.

Judecătorii nu își exprimă opinii publice, mai ales legate de asemenea subiecte. Vă rog să mă înțelegeți. Nu ne orientăm după alte presiuni, doar jugul blând al legii

Vom respecta Constituția, legea și conștiința noastră”, a spus președintele CCR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: ccr, valer dorneanu, oug
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AUREL
04 Feb 2017

Da D-le Dorneanu! Trebuie respectata legea si spiritul legii... Votul popular trebuie respectat si alesii sa guverneze Cel putin 50% din protestatari nu stiu de ce sant in strada si alti 50% sunt adolescenti care nu stiu ce vor . Avem incredere in CCR!
HAZNAUA ISTORIEI
04 Feb 2017

FRECATI TIPARU . OAMENI IN HALATE , DE MAI MULTE CULOR DE CAMELEON . PESTE CITEVA ZILE RAMINETI CU MAFIOTI SI HOTI . SA VINA HOTI SI BANDITI LUI DRAGNEA PESTE VOI SI NEAMURILE VOASTRE . SE ALEGE PRAFU . MAI BINE UNGARIA MARE PINA LA CONSTANTA SI TERMINAM CU TARA . SI U D M R , ESTE MAI REALIST SI CORECT DE CIT VOI TILHARILOR . CA VINA RUSI SI DUSI CU TOTI BANDITI IN SIBERIA . SI TERMINAM CU TARA
Random imageUltimele stiri

loading...