2019-02-22 06:30


Ce a păţit un BĂRBAT din Argeş care a ameninţat o POLIŢISTĂ pe Facebook

 |  10:03
Ce a păţit un BĂRBAT din Argeş care a ameninţat o POLIŢISTĂ pe Facebook

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna argeșeană Cocu, suspectat că a postat amenințări la adresa unei polițiste pe o rețea de socializare, a fost reținut pentru ultraj. El va fi prezentat marți la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul, de profesie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia, scrie agerpres.

"Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir", a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

Bărbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care au emis pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 de ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25

TAGURI: barbat, politista, amenintari, facebook, sofer, ultraj, retinut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
25 Iul 2017

acum numai sa te uiti la un politist si esti acuzat de ultraj ,politista a putut sa-l jigneasca sa[faca ,,analfabet,,si in tot felul ca despre asta nici nu se pomeneste mare scofala ca nu te-ai oprit pe magistrala din Cocu la ordinele unei PUPEZE infatuate
MARIA
27 Iul 2017

Zise Ion, ca e si el om.... Mai gata cu toate javrele care instiga la ura impotriva politistilor. Legea e lege. In alta tara, era pus cu botul pe asfalt si cu pistolul la cap...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...