2019-02-22 06:21


Ce a putut să facă, din GREȘEALĂ, Darius Vâlcov, ca să pună mâna pe FIȘA MEDICALĂ

 |  17:03
Ce a putut să facă, din GREȘEALĂ, Darius Vâlcov, ca să pună mâna pe FIȘA MEDICALĂ

În plin scandal al dezvăluirii fișei medicale confidențiale a unui protestatar de către Darius Vâlcov, consiler al premierului Viorica Dăncilă, apar noi dezvăluiri. Jurnaliștii de la Vice au stat de vorbă cu Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, care susține că, în urmă cu trei săptămâni, a primit un apel bizar de la Darius Vâlcov.

Barbu susține că Vâlcov i-ar fi cerut posibile date confidențiale și l-ar fi împroșcat cu reproșuri. Asta până și-a dat seama că asociația la care sunase nu este o instituție de stat.

„M-a sunat dintr-o eroare. Inițial, am crezut că mă caută pentru anumite probleme ale sistemului medical. Mă întreabă când îi trimit situația pe care o așteaptă de șase luni de la mine și oare nu vreau să apeleze el personal la cei de la #rezist. Am fost derutat. El a crezut că sună la o instituție pentru a obține probabil date confidențiale despre un pacient. Doar că nu sunt instituție”, a declarat Vasile Barbu pentru Vice.com.

Darius Vâlcov a publicat, duminică, fișa medicală a lui Sandu Matei, unul dintre liderii mișcării Rezist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-05

TAGURI: fisa medicala, darius valcov, asociatia pacientilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GROPARU DE TABLOURI.
05 Sep 2018

Iata cu ce se ocupa acesti borfasi (draknea si valcov) iar la haznalele tv urla ca ii fute ''statul paralel''. Statul paralel sunteti voi borfasilor plus produsul expirat tariceanu. La Targoviste cu voi nenorocitilor linga leana si nicu.
CIUMA ROSIE
05 Sep 2018

sa se duca dracului toti porcii astia mafioti
JIDANUL VILCOV
06 Sep 2018

POATE NE ARATI SI FISA TA MEDICALA , NE INTERESEAZA CIND SI UNDE AI FOST BOTEZAT CU BOMFAIERUL . ESTI O JIGODIE DE ULTIMA SPETA BAI ANIMALULE .
ANONIM
06 Sep 2018

Valcoave, la puscarie futu-ti mortzii ma-tii de gunoi imputit, impreuna cu sefu tau dragne si vanzatoru ala de tara taricean care a vandut petromu si resursele din marea neagra pe nimic. Mars la puscarie futu-va mortzii in gura de japitze imputzite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
06 Sep 2018

CE NU REZOLVA JUSTITIA , REZOLVA TIGANI AURARI PE CARE IA PACALIT
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...