2018-06-21 17:13


Ce mesaj transmite Tudorel TOADER de Ziua JUSTIȚIEI. Care este rolul pe care trebuie să îl joace aceasta, în opinia ministrului

 |  17:00
Ce mesaj transmite Tudorel TOADER de Ziua JUSTIȚIEI. Care este rolul pe care trebuie să îl joace aceasta, în opinia ministrului

Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public și un pilon al statului de drept, spune ministrul Justiției, Tudorel Toader, într-un mesaj transmis de Ziua Justiției.

"Vivat Justiția! Ziua Justiției este în prima duminică din luna iulie, astfel cum a fost declarată prin H.G. nr. 364/1994. Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetățeanului, un pilon al statului de drept", spune Tudorel Toader, într-un mesaj publicat, duminică, pe Facebook. 

Potrivit lui Tudorel Toader, modul de înfăptuire a justiției influențează dezvoltarea personalității umane, realizarea drepturilor și libertăților fundamentale.

"Felicit marea familie juridică, pe fiecare participant la activitatea de înfăptuire a justiției, care își desfășoară activitatea cu pasiune, competență, în limite legale și cu respectarea exigențelor constituționale", mai afirmă Tudorel Toader.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: tudorel toader, ministrul justitiei, ziua justitiei, mesaj

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Iul 2017

Daca noi stim că in nici o tara din Europa nu există prag pentru infracţiunile de serviciu precum este abuzul, DE CE NU STIU SI MEMBRI CCR , MEMBRI CSM si mai ales MINISTRU JUSTITIEI Tudorel Toader care face pe pocaitul ??? Cum sa mai vada JUSTITIABILUL buna credinta sau maxima obiectivitate in infaptuirea actului de justitie.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova