2018-06-21 15:30


Ce NU ȘTIAȚI despre poliţistul care l-a bătut pe Cristian BOUREANU

 |  19:24
Ce NU ȘTIAȚI despre poliţistul care l-a bătut pe Cristian BOUREANU

Ovidiu Andrei este numele polițistului de la Circulație lovit de fostul politician Cristian Boureanu, acesta la randul sau lovindu-l cu pumnul. Polițistul aflat astăzi în mijlocul acestui scandal este același care, acum un an, a fost considerat un adevărat erou după ce a ajutat la venirea pe lume a unei fetițe.

Ovidiu Andrei ar fi avut, de-a lungul carierei sale, o conduită ireproșabilă, conform Kanal D.

”Nu a mai fost implicat in asemenea probleme publice si este cunoscut ca un profesionist extrem de bine pregatit. De altfel, cand a fost la scoala de specialitate, la instructie, el a fost considerat cel mai bun din grupa lui la probele fizice”, au dezvăluit, persoane din anturajul polițistului.

Anunțul făcut anul trecut de către Poliția Română pe pagina de Facebook. "Barza vine cu rutiera. Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată. Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici. Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital. Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri", scriau poliţiştii pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-18

TAGURI: cristian boureanu, ovidiu andrei, politist, batut

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL BULGARU
17 Iun 2017

Asemenea (oameni) precum Boureanu să plătească exemplar, un jeg ordinar. Felicitări Domnului Ovidiu Andrei!!!
MARIA MARIA
18 Iun 2017

Felicitari politistului, trebuia sa-l puna cineva la respect pe jmecherul ala. Cine se crede buricul pamantului?
SAS IOAN
18 Iun 2017

Trebuia săi scoată toți Dinți din gura lui boul ăla de politician sa vadă ca nu-i totul al lor al politicienilor, mulți ar trebui sa mănânce paserat începând cu șeful lor mare.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova