2019-05-21 16:55


Ce om de afaceri și fost sindicalist celebru face GREVA FOAMEI în penitenciar. Ce l-a împins la acest gest

 |  12:25
Ce om de afaceri și fost sindicalist celebru face GREVA FOAMEI în penitenciar. Ce l-a împins la acest gest

Omul de afaceri Liviu Luca, încarcerat la Penitenciarul Ploieşti, a intrat de vineri în greva foamei după ce, în celula acestuia, a fost făcută o percheziţie în timpul căreia atât el, cât şi ceilalţi deţinuţi au fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces.

Avocatul lui Luca, Marius Arizan, a declarat luni, pentru Agerpres, că în acest moment omul de afaceri se află la infirmeria penitenciarului, fiind ţinut sub supraveghere în condiţiile în care el refuză hrana. Potrivit sursei citate, Luca s-a plâns, în cursul săptămânii trecute, de condiţiile de detenţie, după ce în celula acestuia au mai fost aduse unul-două paturi, fapt care a dus la micşorarea suprafeţei utile/deţinut şi, implicit, a volumului de aer. Ulterior, Luca a dat declaraţii pe acest subiect, iar vineri în celula sa a fost făcută o percheziţie în timpul căreia omul de afaceri şi colegii săi au fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces al penitenciarului. În urma percheziţiei, Luca a intrat în greva foamei, protestând în acest mod faţă de comportamentul la care a fost supus. Omul de afaceri a fost condamnat, în iulie 2016, la şase ani închisoare cu executare în dosarul falimentării companiei Petromservice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-26

TAGURI: liviu luca, penitenciar, greva foamei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Mar 2018

ASTA NU-I OM DE AFACERI, ESTE UN DERBEDEU, BORFAS, TICALOS, RETARD CARE DE PE FUNCTIA DE LINDIC DE SINDICAT LA PETROM A FURAT ALATURI DE S.O VANTU SI SECURISTI BOLSEVICI DIN PRAHOVA CAT A PUTUT DE MULT DIN AVUTIA MINISTERULUI PETROLULUI SI NU NUMAI.A LUAT GEMENTANE DE BANI DIN AVUTIA STATULUI. TREBUIE PEDEPSIT PE VIATA CU MUNCA SILNICA OBLIGATORIE, SA LUCREZE CA SONDOR LA GURA PUTULUI, DUPA CE I SE CONFISCA AVEREA PANA LA AL DOILEA NEAM.
Random imageUltimele stiri


STARBAG