2019-01-19 21:35


Ce sinecuri au primit doi foști miniștri PNL, trecuți la ALDE

 |  12:49
Ce sinecuri au primit doi foști miniștri PNL, trecuți la ALDE

Scandalul de la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), din ultima perioadă, în care mai mulți funcționari sunt bănuiti că au luat spăgi între 200 și 500 de euro pentru a aproba peste rând dosarele din Programul „Prima casă“ sau ca să inchidă ochii la anumite nereguli, a adus în prim plan această instituție, a cărei activitate este extrem de discretă.

Practic, prin acest scandal s-a aflat cam cine conduce acest fond și ce bani încasează cei care fac parte din boardul administrativ al FNGCIMM, instituție aflată în subordinea Ministerului de Finanțe. La ora actuală, director general al FNGCIMM este Alexandru Petrescu, fost director al Poștei Române și ministru al Economiei în cabinetul Grindeanu, iar Consiliul de Administrație este format, surprinzător, din opt membri. Președintele CA este Ion Ghizdeanu, președintele Comisiei Naționale de Prognoză, iar printre membrii boardului administrativ se regăsesc foști miniștri liberali din cabinetul Ponta, convertiți la ALDE. Este vorba de fostul ministru de Interne Radu Stroe, în prezent consilier al președintelui Curții de Conturi a României, și de Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. În CA mai apare și numele soției vicepreședintelui Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Cornel Coca Constantinescu, Irina Ioana, în present consilier superior la ANAP. Ceilalți patru membrii ai CA de la FNGCIMM sunt reprezentanți ai Ministerului de Finanțe - Alina Ioana Burlă, Doru Petru Dudaș, Mihai Diaconu și Mihaela Dana Stan. Fiecare membru al Consiliului de Administrație al FNGCIMM beneficiază de o indemnizație lunară brută de 10.000 lei, ceea ce nu este o sumă chiar mică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-17

TAGURI: alde, pnl, stroe, silaghi, fngcimm, petrescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CURVE TRASEISTE!
17 Aug 2018

BOUL ăsta nu e FOST sinistru de la INTERNE care spunea că a avut GHINION să se prăbușească avionul TOCMAI când era el mare bou-sinistru?!
BINE îI FăCEA
17 Aug 2018

careva pe-aici pe toți OBOSIȚII NAȚIEI...îmbătrâniți DAR învechiți ÎN RELE ca niște NĂPÂRCI! La arătare, după atât amar de vreme, nu-și dau seama că lumea deja îi percepe, pe lângă viclenie că sunt niște MOLII DISTRUGĂTOARE!
ANONIM
17 Aug 2018

BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA. De ce si CUM s-a ajuns aici? Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
HORUS
17 Aug 2018

Toti sunt ácoperiti'ai serviciilor!
CONDOR
17 Aug 2018

Schimbarea legislatiei si interzicerea traseismului. Puscariasul draknea este tot traseist venit din pdl iar acum pupat in kur de votantii analfabeti si gunoaie umane a psd.
HORUS...
17 Aug 2018

Să știi că BINE zici...acoperiți, unii DE VOIE, alții DE NEVOIE! Cam din 1998 sunt pe post de subordonați! Partea frumoasă e că, abia din 2003 ORICE lege/suflare/răsuflare trebuia să știe și NATO prin SRI ori alte structuri cum/cât/în ce fel (se) MIȘCĂ putorile politice...NATURAL pentru proștii de noi, NE-NATURAL pentru ei (spre rușinea lor), păziți și controlați de SUPRA-NATURAL! Sună firesc, nu?! P.S. Pe mine nu mă interesează CUI s-au subordonat, ci faptului că au acționat PRIN ASTA, împotriva României și-a locuitorilor ei! Iar statutul de IUDE nu-l spală nici Dâmbovița, nici râul sau pârâul de prin locurile lor natale, NICI Marea Neagră! TOT ca PUTORI ȘI IUDE sunt percepuți!
TANGA
20 Aug 2018

JMENU ESTE ARANJAT DE TIGANI MARI DEZVOLTATORI IMOBILIARI . LUCRUL ASTA SE FACE DE LA INCEPUT . SE FAC CA NU STIE ?
Random imageUltimele stiri

loading...