2019-02-17 02:03


Ce spune Tudorel Toader despre extrădarea lui PUIU POPOVICIU

 |  15:54
Ce spune Tudorel Toader despre extrădarea lui PUIU POPOVICIU

Puiu Popoviciu, milionarul condamnat la 7 ani de închisoare în celebrul dosar ”Băneasa”, s-a predat la Londra, după ce fusese condamnat, definitiv, pe 2 august. Popoviciu urmează să fie extrădat în România pentru a-și ispăși condamnarea, însă procedurile depinde, spune ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de magistrații de la Curtea de Apel București.

”Când avem toată documentația, inclusiv de la Curtea de Apel, demarăm procedurile oficiale de aducere în țară. Din punctul nostru de vedere, va dura foarte, foarte puțin. Depinde când avem toată documentația. Atunci când te predai, nu mai contești măsura. E invers față se Sebastian Ghiță.”, a spus Tudorel Toader la Digi 24.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut luni de către London Motropolitan Police, informează IGPR. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI - Biroul SIRENE.

Potrivit sursei citate, în prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii.

Poliţia Română a informat Curtea de Apel Bucureşti şi Ministerul Justiţiei, instituţii abilitate să se ocupe de extrădarea celui în cauză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-14

TAGURI: tudorel toader, extradare, puiu popoviciu, arestat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FOST CONSTANTEAN
15 Aug 2017

Mai tipule; te-ai facut de cacat de cand te-ai inhaitat cu nenorocitii astia; asa cum porcaria aia de ccr sau cu i-o mai zice acum si din care ai facut parte, este la mana lor si ii pupa in fund pe penalii pacaliciul mustacios si mane-chinul de taricacaceanu cei doi mari repetenti. Rusine; vezi ce legi dai cu puscariasii si dezincriminarea infractiunilor pentru acesti nenorociti care vor sa nu mai fie amenintati de nimic sa poata fura tot ce vor. Rusine ca pareai un om dintr-o bucata.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...