2019-01-19 10:34


Ce SUBIECTE vor fi discutate la şedinţa de marţi a CSAT, condusă de Klaus IOHANNIS

 |  12:50
Ce SUBIECTE vor fi discutate la şedinţa de marţi a CSAT, condusă de Klaus IOHANNIS

Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către președintele Klaus Iohannis, va avea loc marți. Pe ordinea de zi sunt incluse analiza activității Serviciului Român de Informații în anul 2016, Regulamentul de organizare și funcționare a Centrului de Coordonare Operativă Antiteroristă și Carta albă a apărării.

Alte subiecte care vor fi abordate se referă la implementarea Strategiei Globale a UE (dimensiunea securitate și apărare), forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în anul 2018, planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026 și evoluțiile recente ale fenomenului migrației și principalele măsuri implementate la nivel național.

În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională, menționează Administrația Prezidențială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01

TAGURI: sedinta csat, klaus iohannis, subiecte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Iul 2017

DE LA INFIINTARE CSAT NU A DEMONSTRAT DECAT FORMALISM , AMATORISM, FESTIVISM, ETC. ASA SI-A PIERDUT RO IN DOAR CATIVA ANI SI SUVERANITATEA, SI INDEPENDENTA, SI INTEGRITATEA TERITORIALA, SI SECURITATEA SI SIGURANTA NATIONALA, ETC
Random imageUltimele stiri

loading...