2019-02-22 16:28


Ce verificări de ULTIMĂ ORĂ face Inspecția Judiciară în cazul Anei Maria PĂTRU. Numele căror politiceni celebri sunt implicate

 |  17:51
Ce verificări de ULTIMĂ ORĂ face Inspecția Judiciară în cazul Anei Maria PĂTRU. Numele căror politiceni celebri sunt implicate

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări prealabile în legătură cu afirmațiile fostei șefe a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, care susține că procurorii DNA Ploiești i-ar fi cerut să facă denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță.

"La 12 iulie, Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu ca urmare a afirmațiilor doamnei Ana Maria Pătru, publicate în mass-media, în care se relatează aspecte ce țin de modalitatea de instrumentare a unui dosar aflat pe rolul DNA - Structura Teritorială Ploiești. Inspectorii judiciari desemnați în cauză urmează să efectueze verificări prealabile pentru a se stabili dacă există indiciile comiterii vreunei abateri disciplinare de către procurori de la DNA - ST Ploiești", se arată într-un răspuns al Inspecției Judiciare, la solicitarea Agerpres.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA, sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unui autovehicul, pentru a asigura derularea în bune condiții a unor contracte pe care firma le avea cu AEP.

Cine i-a cerut să-i DENUNȚE pe Dragnea, Ghiță și Ponta

Ulterior, la începutul lunii iulie 2017, Ana Maria Pătru a declarat, într-un interviu, că, în timpul anchetei, procurorii de la DNA Ploiești i-ar fi cerut să facă denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, iar anchetatorii s-au interesat și de persoana fostului premier Victor Ponta.

"Avocatul Ovidiu Bulai, plătit de Irina Socol, mi-a spus în clar că arestarea mea se dovedește o lovitură la adresa PSD, deși eu niciodată nu am făcut parte din acest partid și nu am făcut vreodată jocurile vreunui partid. Avocatul mi-a cerut să-i denunț pe Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, pe acesta din urma văzându-l doar de două ori în viața mea. Am fost întrebată și de Victor Ponta, dar și ei știau că nu sunt apropiată în vreun fel de fostul prim-ministru", spunea Ana Maria Pătru în interviu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: inspectia judiciara, ana maria patru, dragnea, ponta, ghita, denunt, ultima ora
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA PLOIESTI
25 Iul 2017

o adunatura de nebuni descreerati
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...