2017-01-19 23:47

DEZVALUIRI


Ceartă ca la uşa cortului în Parlament

 |  21:00
Ceartă ca la uşa cortului în Parlament

Ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu, şi cel al externelor, Teodor Baconschi, s-au dus ieri în Parlament. Nu de bunăvoie, ci, chemaţi. Sau, mai bine spus, audiaţi. Parlamentarii Opoziţiei din cadrul Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor au vrut să afle ce au de spus cei doi miniştri despre restricţiile impuse de guvernul spaniol muncitorilor români. Cu alte cuvinte, au găsit un motiv de a le face reproşuri membrilor Cabinetului Boc într-un cadru organizat. Ce a ieşit a fost departe de o dezbatere instituţionalizată. S-au certat ca la uşa cortului.

De la subiectul muncitorilor români din Spania s-a alunecat uşor la acuze politice în timpul audierilor miniştrilor Lăzăroiu şi Baconschi, eveniment ce a avut loc ieri în comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor. Ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu, s-a arătat deranjat de faptul că nu a fost lăsat de către parlamentarii Opoziţiei să-şi exprime opiniile, fiind întrerupt de mai multe ori. Probabil din cauza “deranjului”, el s-a apucat să critice PSD-ul. De câte ori a mers PSD-ul la Madrid? Cine de la dumneavoastră a mers la Madrid să vorbească cu socialiştii?”, a erupt Lăzăroiu.Urmarea? Deputaţii social-democraţi i-au reproşat acestuia că politizează discuţia. Şi i-au răspuns în acelaşi stil. “Iar ajungeţi la PSD? Suntem în Opoziţie omule de 5 ani”, a spus un membru al comisiei. “Şi o să mai staţi încă 5 ani”, le-a profeţit Lăzăroiu. “Faceţi politică, domnule ministru, faceţi numai politică şi propagandă” l-a acuzat deputata social-democrată Aura Vasile. Finalul disputei a venit o dată cu concluzia lui Lăzăroiu: “Probabil că nu înţeleg eu regulile la comisia asta şi atunci nu mai vin, trimit un secretar de stat”, i-a spus ministrul muncii şefului comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor, Victor Paul Dobre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
08 Sep 2011

Pe mine ma inspaimanta tupeul, aroganta si obraznicia pe care o afiseaza pdlistii. Daca ma gandesc ca si-au schimbat culoarea din portocaliu in VERDE, nu cumva vor imbratisa apucaturile si doctrina LEGIONARA?. Iseamna ca s-ar putea sa nu fie departe momentul cand ii vom vedea in camasi VERZI, CENTURA CU DIAGONALA SI NELIPSITUL PISTOL LA BRIU. Aceasta paralel cu desfiintarea statului de DREPT pe care l-a infaptuit cu succes.
DELETED
09 Sep 2011

am vazut si eu acest circ la tv si sincera sa fiu tot acest circ de doi lei cine la facut? baba aia de aura vasile care este si ia garantata de vanghelie deci o nulitate fara scoala doar scoala de mahala o ate.

Adauga un comentariu

Random image