2016-10-25 13:29

DEZVALUIRI


Cel mai bogat manager

 |  19:50
Cel mai bogat manager

Cel mai bine plătit manager din SUA anul trecut a fost John Hammergren, şeful gigantului farmaceutic McKesson, care a primit 145 de milioane dolari.

Managerul american a câştigat aproape 400.000 de dolari în fiecare zi, echivalentul salariului lui Barack Obama, preşedintele SUA, pe un an întreg.

Potrivit publicaţiei “Guardian”, salariile executivilor americani au început din nou să treacă dincolo de orice imaginaţie, după câţiva ani de stagnare.

În timp ce veniturile americanilor obişnuiţi sunt îngheţate, salariile directorilor executivi din SUA au crescut în 2010 cu procente între 27 şi 40%.

Aceste creşteri gigantice la nivel de CEO se înregistrează după ce Congresul american a aprobat câteva pachete de legi care să facă mai transparente câştigurile şefilor de companii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: manager, bogat, John_Hammergren, Barack_ObamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Adrian Mutu, prezentat oficial la Dinamo Adrian Mutu a fost prezentat oficial vineri in functia de manager general al echipei Dinamo... 14 Oct 2016 | (1)
Adrian Mutu, prezentat oficial la Dinamo. “Sper să răsplătesc încrederea acordată” Fostul internațional Adrian Mutu a fost numit ieri ca manager general la Dinamo București, club... 12 Oct 2016 | (0)