2018-10-18 06:05


Celebru manelist ajunge în fața judecătorilor. Ce spune ANAF

 |  15:26
Celebru manelist ajunge în fața judecătorilor. Ce spune ANAF

La mijlocul lunii martie, Minune şi soţia lui, Ecaterina, sunt aşteptaţi în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Adrian Simionescu - alias Adi Minune - a intrat pe lista neagră a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Fa

Celebru manelist ajunge în fața judecătorilor. Ce spune ANAF
zoom
milia "minunată" trebuie să dea socoteală în fața judecătorilor față de averea deținută. Afacerile manelistului vor fi luate la puricat, pe baza documentaţiei depusă de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Necazurile lui Minune au început în 2010, ca urmare a unei anchete declanşate de angajaţii Agenţiei, care au descoperit că manelistul, pe atunci consilier local în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos, nu poate justifica 104.000 euro din averea sa şi a făcut, în noiembrie 2005, tranzacţii bancare considerate suspecte de peste 800.000 euro.

Ancheta a evaluat activitatea tuturor firmelor deţinute din 2004 de Minune şi a tranzacţilor efectuate de acestea. Ulterior, Agenţia Naţională de Integritate a extins evaluarea şi asupra averii familiei lui Adrian Simionescu, respectiv a soţiei, Ecaterina Simionescu, a fiului, Florentin Adrian Simionescu, precum şi a fiicelor, Adriana Florentina şi Silvia Claudia Simionescu, scrie Spynews.

Potrivit listei contribuabililor care înregistrează obligaţii restante la bugetul de stat, Adrian Media Music SRL (firmă la care Simionescu este unic administrator) va fi executată silit pentru datorii către stat: 4.006 lei către bugetul de stat, 3.135 de lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, 91 de lei la bugetul asigurărilor pentru şomaj şi 1.332 de lei către bugetul asigurărilor de sănătate, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: anaf, judecatori, adi minune, adrian simionescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...