2018-10-15 22:49


CERERE. Ioan Niculae vrea afară

 |  19:34
CERERE. Ioan Niculae vrea afară

Omul de afaceri Ioan Niculae, care execută o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în Dosarul „Mită la PSD“, a depus o cerere de eliberare condiționată la Judecătoria Găești.

Un prim termen în dosar a fost stabilit pentru joi, 20 august, conform informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată. Potrivit unor surse judiciare, cererea de eliberare condiționată a fost formulată după ce Ioan Niculae a scris două cărți, fiind deja analizată de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Găești, unde omul de afaceri își execută pedeapsa. Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie 2015, la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a primit trei ani de închisoare cu executare în Dosarul „Mită la PSD“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-31

TAGURI: cerere, ioan, niculae, mita la psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Aug 2015

DACA ERA PE TIMPUL LUI CEASCA ACEST BERBEC SECURIST STALINIST ERA SAPUN DEMULT EXCROCU NOTORIU. STIE EL TICALOSUL DE SECURIT ORDINAR CE SE INTAMPLA CU TRADATORII DE TARA PE CARE I-A TURNAT DESI PT UNII NU ERA CAZUL...........
Random imageUltimele stiri


loading...