2017-01-17 23:18

DEZVALUIRI


Chinezul criminal, arestat la Paris

 |  19:22
Chinezul criminal, arestat la Paris

Cetăţeanul chinez care a omorât sâmbătă un om pe trecerea de pietoni din localitatea ilfoveană Voluntari a fost prins, ieri, de autorităţile franceze pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris în mai puţin de 24 de ore de la comiterea accidentului.

„Prinderea sa este este rezultatul schimbului de informaţii dintre Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi Biroul SIRENE de la Paris. El a fost arestat pe baza mandatului european", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

Autoturismul condus de chinez se deplasa dinspre Afumaţi către Bucureşti şi a lovit un pieton care circula regulamentar. După producerea accidentului, şoferul a abandonat maşina pe un câmp şi a aruncat numerele de înmatriculare. Iniţial, poliţiştii l-au dat în urmărire pe proprietarul maşinii, tot cetăţean chinez, care a declarat ulterior că-i împrumutase autoturismul prietenului său. Victima, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost transportată în stare foarte gravă la spital şi a murit la scurt timp.

Chinezul reuşise să fugă din România, având biletul de avion spre Paris, iar de acolo ar fi avut legătură directă spre Shanghai. Cu doar 20 minute înainte de decolarea aeronavei, poliţiştii francezi au reuşit să-l prindă. Ofiţerii români se vor deplasa în capitala Franţei pentru a-l escorta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image