2019-03-24 05:03


Cine e primul PROCUROR care se înscrie pentru ȘEFIA DNA (FOTO)

 |  22:18
Cine e primul PROCUROR care se înscrie pentru ȘEFIA DNA (FOTO)

Surse judiciare citate de Antena 3 vorbesc despre faptul că doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanța, se va înscrie luni pentru șefia DNA. Este primul nume care apare pe lista celor înscriși pentru funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Cine e primul PROCUROR care se înscrie pentru ȘEFIA DNA (FOTO)
zoom

Camelia Elena Grecu a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța din 2009 până în 2016 după care a schimbat magistratura dobrogeană pe Structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, în urmă cu doar câteva ore, că nu a fost depus încă niciun dosar în selecţia candidaturilor pentru funcţia de procuror şef al DNA.

 

"Cel mai probabil mâine vom înregistra mai multe candidaturi", a precizat Toader. 

 

Selecţia pentru propunerea în funcţia vacantă de procuror-şef al DNA se desfășoară în perioada 9 - 30 iulie 2018, potrivit anunţului postat pe site-ul Ministerului Justiţiei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-22

TAGURI: procuror, sefia dna, elena camelia grecu, tudorel toader
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Iul 2018

YHmmm. Constanta lui B ase? Pai e continuitate, ca la prezidentiale
CINSTE LOR
22 Iul 2018

ADICA CONSTANTA LUI MAZARE , CIND ERA ACOLO ? HA , HA .
ANONIM
23 Iul 2018

Lu asta ii place banu! E cat un munte. Grasilor le este ceva caracteristic: iubesc banul si il pretuiesc mai mult ca oamenii ce nu-s grasi. e si vigilenta, vrea si ea partea ei din Romania ce e de impartit intre ei ai lor
ANONIM
23 Iul 2018

Definitia num,elor ar spune asa Cameliile interesate matrerial, nu rateaza sanse le exploateaza, Elena ea face bani, ii atrage si ii tine bine in mana ei.E un sisces intereselor oculte, nu am sperante spre mai bine.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...