2019-04-22 15:21


Cine erau PRIETENII lui Coldea din presă. DEZVĂLUIRI din jurnalul Elenei Udrea

 |  23:34
Cine erau PRIETENII lui Coldea din presă. DEZVĂLUIRI din jurnalul Elenei Udrea

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat joi seară fragmente din jurnalul secret ținut de Elena Udrea și înmanat acestuia. În cele 8 pagini publicate din jurnalul Elenei Udrea se menționează și numele a mai multor jurnaliști care erau apropriați de fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, anunță B1tv. Aceștia sunt Rareș Bogdan și Cozmin Gușă de la Realitatea TV, cât și Dan Tăpălagă, până acum o săptămână, jurnalist la Hotnews.

"L-am sunat pe Maior şi m-am dus la el. Nu i-am pomenit numele lui Coldea, dar i-am spus temerile mele: că ICCJ nu îl va declara incompatibil pe Iohannis, că acolo în sediu vin cei de la ACL să discute susţinerea pentru Iohannis şi că nu este în regulă. Părea puţin încurcat şi încerca să mă asigure că cei doi nu vin, că a venit Petrache pentru o speţă cu laudele, cu vreun an în urmă. Eu ştiam de la Rareş Bogdan că cei doi vin la Coldea, după care beau cafeaua cu el la Stejarii şi îi povestesc lui ce au vorbit. Maior insista să îmi spună că nu se întîmplă. Că la ICCJ o să văd că va fi soluţie de incompatibilitate pentru că de asta se ocupă Coldea!!!", se arată în jurnalul Elenei Udrea.

"Cînd a apărut scandalul firmei din Polonia care furnizează softul pentru alegeri împreună cu SIVECO, ASEECO, SEE, i-am zis Preşedintelui care i-a spus lui Guşă că este firma lui Ghiţă. Îmi povestise Ghiță că s-a lansat pe piaţa din Polonia, pentru că în România era deja periculos. Aceasta îmi spusese cu cîteva luni în urmă.

"Tapalagă, altfel un acoperit, care mă atacase rău cu Sorina Matei și alții la începutul campaniei că sînt aliată cu Ponta și fac combinații cu Ghiță, în loc să crească scandalul softului pentru alegeri m-a acuzat că eu i-am spus lui Gușă de Ghiță! Aici nu înțeleg ce se întîmplă. Poate că înțelegerea dintre Coldea şi Ghiţă din ultimul timp să îl fi făcut pe Tapalagă să-l apere pe Sebi. Gușă mi-a spus că Rareş Bogdan l-a chemat pe Tapalagă în noapte dinaintea alegerilor la Realitatea, să îl întrebe de ce atacă postul și pe el însuși , în loc să susțină scandalul softului, care este împotriva lui Ponta. Zice că Tapalagă spunea întruna«aşa trebuie să fac».


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-30

TAGURI: jurnal, elena udrea, prieteni, coldea, rares bogdan, tapalaga, cozmin gusa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mar 2018

dar de ce a devenit peste noapte COLDEA un fel de BAU-BAU national? pentru ca a dat-o jos din copac pe maimuta UDREA?...........SA VA IA DRACU pe TOTI ASTiA CARE pupATi inCUR jigodia de la plescoi si pe Ghita....ati mancat din miliardele de euro furate de ei inseamna (exact ce a facut Andronic si cu Cristoiu) Retineti urmatoarea poveste :UDrea si consilierii evrei care au papusarit-o SUNT NISTE INFRACTORI INTERNATIONALI care sunt cAuTATi INCLUSIV IN ISRAEL sau in alte tari...DACA VRETI SA VA FACETi CoMpLIci cu ei e treaba voastra...nu mai am nimic de zis...sa aveti o zi buna Si se stie ca peste tot pe planeta serviciile si autoritatile trebuie sa prinda infractori...nu sa-i pupe in fund sau sa spele bani impreuna cu ei...ASTA Apropo DE DOBItOCUL ALA DE LA SRI care a platit Black Cube din banii lui ghita si a ajuns cu bratari la maini
POPESCU IOAN
30 Mar 2018

Trei papagali ambulanti si care se dadeau ca erau cinstea intruchipata.Da erau papagalii perioadei de trista amintire din era Baisexu si Johanesburg !!!! Pupin.............. !!!!!
ANONIM
31 Mar 2018

SE PISA TOTI IN GURA EI . CIT A FURAT CIOCIOLINA DE PLESCOI
ANONIM
31 Mar 2018

Ce fețe de PORCI au....păcat ca nu vine crăciunul....
HMM...
31 Mar 2018

În ziua de azi, la vremurile-astea, E BINE să asculți din toate părțile! Făcând așa, o să vezi, îți dai seama cum aruncă fiecare la un moment dat, câte-o șopârliță! E distractiv să ȘTII să separi apele, să le lași să se-așeze...apoi să vezi în oglinda apei/apelor....ceea ce ”ei” n-ar fi vrut și știi/afli! După un exercițiiu d-ăsta, începi SĂ TE PRINZI de multe lucruri...
LEVST.
31 Mar 2018

pana la urma "jurnalele" lui ghita si udrea o sa devina ceva gen "Vechiul si Noul Testament" al democratiei post-decembriste...Cel mai sanatos ar fi ca Lazarus chiar sa arate ca este viu si sa ceara Interpolului sa-i aduca acasa, pe acesti banditi, pana nu consuma toate milioanele furate...
NIMFOMANA
01 Apr 2018

Chiar ea , nimfomana de Plescoi era apropiata d-lui Coldea. Nu vad nimic rau in activitatea lui Coldea. Fiecare il prezinta in functie de interesul pe care il avea in raport cu functia detinuta de Coldea. Pe politicieni indiferent de formatiune politica sa nu-i crezi in afirmatii.
@CUCUVEAUA ROZ
04 Apr 2018

TOATE SCANDALURILE ASTEA CU SRI , GHITA , LCK , SINT DOAR FACUTE PUBLIC PENTRU A DISTRAGEREA ATENTIEI PUBLICE DE LA DOSARELE BELINA , TELDRUM , BRAZILIA , AVEREA URIASA A PORCULUI TELEORMANEAN ETC., ETC. CA SI IN CAZUL REVOLUTIEI , VOR MAI TRECA ALTI 28 DE ANI PINA O SA-L VEDETI PE DRACNEA TRIMIS IN JUDECATA . PIINE SI CIRC . MI-E GREATA DE JUSTITIA ROMANA SI DE BOUL BUBOS CARE O CONDUCE . SCOPUL LOR E DOAR PROTEJAREA LUI DRACNEA .
Random imageUltimele stiri


STARBAG