2018-12-14 22:08


Cine sunt cei doi îndrăgostiţi români ucişi în Franţa

 |  17:14
Cine sunt cei doi îndrăgostiţi români ucişi în Franţa

Tragedia din Franţa a afectat şi poporul român: un cuplu care au un copil de trei ani a fost ucis în barul atacat de teroriştii sinucigaşi, la o aniversare.

Cunoscuţii spun că au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul era acasă, cu bunica din partea mamei.

„Este vorba despre Ciprian Calciu şi Lăcrămioara Pop, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai un copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva banuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri”, a declarat Ramona, o braşoveancă stabilită la Paris în urmă cu câţiva ani, care face parte din cercul lor de prieteni, anunţă adevărul.

MAE a confirmat decesele celor doi cetăţeni, dar nu si identitatea acestora. Şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat sâmbătă că doi cetăţeni români au murit în atentatele de la Paris, informaţia fiind confirmată de autorităţile franceze. MAE a informat că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-14
Citeste si:
Iohannis, reacţie după moartea a doi români în Franţa
Preşedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu naţional în urma atentatelor
Rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele de la Paris

TAGURI: cuplu, franta, indragostiti, paris
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...