2017-01-24 23:25


Consilier PDL cercetat după ce a folosit o diplomă falsă de bacalaureat pentru a absolvi o facultate

 |  16:57
Consilier PDL cercetat după ce a folosit o diplomă falsă de bacalaureat pentru a absolvi o facultate
ConsilierulPDL în CJ Dâmboviţa Vasile Moise, preşedinte al filialei dâmboviţene a PartideiRomilor Pro Europa, este urmărit penal de procurori pentru înşelăciune şi uz defals, fiind acuzat că a folosit o diplomă de bacalaureat falsificată pentru aabsolvi cursurile unei facultăţi.

ProcuroriiParchetul Judecătoriei Târgovişte au confirmat, joi, începerea urmăririi penaleîn cazul lui Vasile Moise, acuzat că a folosit o diplomă de bacalaureatfalsificată pentru a absolvi cursurile Facultăţii de Inginerie Managerială şi aMediului din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, ulteriorînscriindu-se pentru studiile de masterat.

VasileMoise este consilier PDL în Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi preşedinte alfilialei dâmboviţene a Partidei Romilor Pro Europa.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cazul a fost cercetat de lucrătoriiServiciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, iar anchetatorii au stabilitcă diploma de bacalaureat falsificată atestă faptul că, în perioada 1980-1984,învinuitul ar fi absolvit cursurile unui liceu din Târgovişte.

"Dincercetări reiese faptul că Vasile M. a fost înscris în perioada 1980-1982 laLiceul Industrial nr. 2 Târgovişte, absolvind clasa a IX-a la seral, iar înclasa a X-a a fost exmatriculat pentru absenteism. În perioada 2007-2010 cel încauză a folosit diploma falsă pentru a se înscrie la facultate, absolvind cudiplomă de licenţă o facultate din cadrul unei universităţi din Bucureşti înanul 2010. În toamna aceluiaşi an, s-a înscris la cursul de masterat în Drept,organizat de o universitate din Târgovişte, de unde a solicitat retragerea înmomentul în care a aflat despre cercetările poliţiştilor. În acest caz a fostîntocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propunăsoluţia legală prin Parchet", a declarat purtătorul de cuvânt al PoliţieiDâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Foto:incomod-media.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image