2017-01-23 14:57


Consilierii Capitalei nu vor să dea bani la sinistraţi

 |  17:32
Consilierii Capitalei nu vor să dea bani la sinistraţi

Şedinţa de Consiliu de duminică seara, în care ar fi trebuit aprobată alocarea a 2 milioane de lei din fondul de rezervă al municipalităţii pentru zonele sinistrate, nu a mai avut loc din lipsă de cvorum.

Democrat-liberalii bucureşteni susţin că reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General au făcut “imposibilă alocarea de fonduri către zonele sinistrate”prin faptul că “au refuzat”să se prezinte duminică seară la şedinţa cerută de PDL Bucureşti. “Banii ar fi urmat să meargă la consiliile judeţene din Vrancea şi Buzău. Acţiunea nu se dorea a fi una politică, mai degrabă fiind un semnal de solidaritate şi de ajutor din partea bucureştenilor faţă de românii aflaţi în dificultate din cauza vremii”, spun reprezentanţii PDL Bucureşti.

Potrivit democrat-liberalilor, reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General “au pretextat că e duminică şi au cerut organizarea unei şedinţe pentru astăzi la ora 15.00, la care din nou nu s-au prezentat”. PDL susţine că membrii USL “au încercat să negocieze lista localităţilor unde vor ajunge fondurile”, încercând “să impună alocarea discreţionară a banilor pentru sinistraţi”. “PSD şi PNL au negociat interesul românilor, în condiţiile în care banii ajungeau oricum la consiliile judeţene din Buzăuşi Vrancea, conduse tot de reprezentanţi ai social-democraţilor”, menţionează PDL-iştii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: consiliu, sedinta, sinistrati, Vrancea, Buzau, PSD, PNL, PDL, negociere, rezervaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MORMONUL DE SERVICIU
14 Feb 2012

Sechetir pedelaci!.Acu(azi) au sarit la beregatile lu` Oprescu-referitor la deszapezirea capitalei.DobiBocii,cred ca isi fac campanie (dar,doar cred)
ION
14 Feb 2012

de ce nu se da din fondul de rezerva al guvernului? ce e cu prosteala asta!
MANUELA
14 Feb 2012

Sa le fie rusine!! Daca nici acum in momentele astea cand romanii au mai multa nevoie de ei nu dau dovada de solidaritate, nu mai avem la ce sa ne asteptam din partea lor. Multumim PDL pentru implicare!
ELIZA
14 Feb 2012

V-am ales ca sa ne reprezentati, iar voi va bateti joc de noi alegatorii prin neprezentare si dezinteres fata de problemele cotidiene! Lipsa de solidaritate fata de semenii vostri nu va va ajuta la alegerile urmatoare.
CLARA
14 Feb 2012

aici nu este vorba de bani, este vorba ca acei oameni au nevoie sa fie dezapeziti..nu de altceva..ca nu a murit nimeni de foame sau de altceva..decat de inghet.
GABI
14 Feb 2012

Usl-ul nu stie decat sa instige si sa manipuleze populatia sa iasa in strada, la mitinguri neautorizate, fara ca macar sa le pese de problemele cetatenilor, urmarindu-si doar propriile interese. Rusine!
IOANA
14 Feb 2012

Pdl-ul arata ca le pasa de problemele celor care i-au ales, si nu numai. Demonstreaza ca prioritari sunt romanii si incearca sa faca tot posibilul pentru gasirea celor mai bune solutii pentru depasirea acestor momente de cumpana.
DIDI
14 Feb 2012

nu au nevoie de bani..eu au nevoie sa fie dezapeziti..nu de altceva.
SIMION
15 Feb 2012

Ponta, Antonescu si Oprescu au alte planuri cu bugetul capitalei, nu sa dea la oamenii necajiti ci sa-l foloseasca pentru propria campanie electorala!!! USL este cancerul Romaniei! Oprescu este un mincinos!
TUDOR
15 Feb 2012

Oprescu si USL au numai SF-uri in cap! Ce nenorocire pe capul bucurestenilor sa-l suporte pe acest securist la primaria capitalei. Abereaza constant… a devenit penibil! Simte ca pierde alegerile si incearca sa de-a vina pe oricine altcineva pentru dezastrul din primarie. Singura s-a realizare este labirintul din sediul sau… oare de ce aveam nevoie de usi secrete in primarie? Cine intra pe ele si ce se ascunde acolo?!
MARIUS
15 Feb 2012

Oferta USL pentru primaria generala si pentru primariile de sector este foarte subtire. Selectia candidatilor este facuta din gastile lui Nastase si Voiculescu! In felul acesta sansele de manipulare a electoratului bucurestean scad simtitor!
OVIDIU
15 Feb 2012

Imi plac astfel de gesturi al politicienilor din PDL! Nu cred ca Oprescu va mai fi ales primar, habar nu are de administratie. El stie doar sa se planga si sa dea vina pe altii pentru nerealizarile sale! Il intereseaza doar propriul buzunar nu si siguranta cetatenilor!
Random image