2016-12-09 21:23

DEZVALUIRI


''Contele'' Iosipescu Zambra va fi cercetat penal după ce şi-a închis câinele în maşină timp de patru zile

 |  18:14
Agentul şefŞtefan Benedek, de la Poliţia Animalelor Braşov, a depus, la sfârşitul săptămâniitrecute, o plângere penală împotriva lui Nicolae Iosipescu Zambra, proprietarulunui câine din rasa Cane Corso, care a lăsat animalul închis timp de patru zileîn interiorul unei maşini parcate la un hipermarket din Braşov.

„În aceastădimineaţă (sâmbătă, n.r.) am depus plângere penală la Secţia 2 Poliţieîmpotriva proprietarului câinelui, pentru decăderea din drepturile deproprietar ale celui care şi-a lăsat animalul închis în maşină, într-o parcare.După ce proprietarul a luat maşina din parcarea hipermarketului vineri laprânz, promiţând că nu va mai lăsa animalul închis în maşină, după doar câtevaore maşina a fost lăsată în altă parte a oraşului, bineînţeles, câineleaflându-se în interiorul acesteia. Marţi (14 iunie, n.r.) vom depune plângereşi la Parchet, pentru ca împotriva acestei persoane să fie luate măsurileprevăzute de lege“, a declarat agentul şef Ştefan Benedek. Prezenţa animaluluiînchis în maşină a fost semnalată pentru prima dată joi după-amiază, când unbraşovean a anunţat acest lucru la Serviciul de Gestionare a Animalelor dincadrul Primăriei Braşov.

„Când am sosit lafaţa locului, câinele era legat cu un lanţ între scaunele din faţă ale maşinii,fără a avea posibilitatea să ajungă la apa şi mâcarea pe care proprietarul le-alăsat în partea din spate a autovehiculului. Chiar dacă stăpânul animalului a lăsatşi geamurile maşinii întredeschise pentru ca să pătrundă aerul, viaţa câineluia fost pusă în pericol din cauza faptului că în ultimele zile la Braşov a fostfoarte cald, temperaturile urcând la peste 30 de grade, ceea ce înseamnă că înmaşină au fost cu siguranţă mult peste 40 de grade“,a spus FlaviusBărbulescu, directorul Serviciului de Gestionare a Animalelor. În parcareamagazinului a sosit şi un echipaj de poliţie, dar şi voluntari ai Asociaţiei„Milioane de Prieteni“, pentru a încerca să salveze animalul din maşină. Dinpăcate, joi seară nu au putut face nimic pentru a salva animalul, deoarecedeschiderea maşinii ar fi însemnat încălcarea unei proprietăţi private.

Proprietarul câinelui este Nicolae Iosipescu Zambra, unpersonaj celebruîn România anilor '90 după ce şi-a arogat titlul deconte. În 1990, Nicolae Iosipescu Zambra declara că este descendentul uneifamilii nobiliare, că este conte şi a încercat să îşi depună candidatura pentruPreşedinţia României. Ulterior, a cunoscut şi traiul de la închisoare, fiindcondamnat la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru înşelăciune.În primele luni ale acestui an şi-a făcut apariţia la Braşov, ca prosper om deafaceri, oferind câteva zeci de locuri de muncă, funcţionarii de la AJOFM Braşovunde a anunţat ca vacante aceste locuri de muncă, având bănuiala că oferteleerau false, având menirea de a-i înşela pe cei interesaţi de angajare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

REKA ILDIKO
09 Dec 2011

Cine este cu adevarat Radu Kati din Comuna Acatari - Sat Gaiesti - judetul Mures Radu Kati este nascuta in Judetul Hunedoara,Oras Vulcan la data de 01.11.1979,domiciliata in Judetul Mures,Comuna Acatari - Sat Gaiesti nr.84.Este maritata cu Radu Imre ce lucreaza la Brutaria Eldi din Comuna Agrisesti judetul Mures.Este mama a doi copii minori,Radu Johanna in varsta de 12 ani ce invata la Scoala din Comuna Acatari si Radu Arny in varsta de 7 ani ce invata la scoala din Sat Gaiesti. Lajumatatea lunii iulie 2011 Radu Kati, s-a intalnit in urma unui anunt de mica publicitate de pe sitte-ul tocmai.ro cu ASR Nicolae si Mihaela Zambra Iosipescu,Radu Kati era insotita de amantul sau Atti . Radu Kati impreuna cu cuplul nobiliar au plecat pe litoral in vedrea petrecerii unui mic concediu. Pe litoral intre ASR Nicolae si Radu Kati s-a infiripat o idila amoroasa bazata pe sex,avand in vedere vasta experienta a acesteia. Aceasta aventura a continuat si la intoarcerea in Targu Mures,acesta aducandu-si copii in casa nobililor,consumandu-si idila amoroasa in fata copiilor,mai ales in fata fiicei sale Johanna ce in viziunea lui Kati lua lectii de viata. ASR Mihaela ne precizeaza faptul ca sotul si parintii lui Kati,cat si dansa stiau ca aceasta urmeaza a se angaja la firma Contesei. La inceputul lunii septembrie,ASR Mihaela ne declara ca Kati a informat-o ca este insarcinata cu Contele,solicitand bani pentru intrerupere de sarcina,o suma modica de 800 lei. Contesa ne declara si accentueaza faptul ca nu a fost de acord cu angajarea numitei Kati la firma sa,deoarece aflase ca Kati este implicata in lumea interlopa,ocupandu-se cu contrabanda de tigari ca si caraus. Contesa ne declara ca-n repetate randuri a asistat la bataile ce Kati le dadea copiilor sai ca sa nu-i spuna sotului ce face ea la Mures,diverse certuri telefonice intre Kati si sotul acesteia Imre. La data de 08.12.2011 Contesa a cerut iarasi divortul Contelui,acesta a refuzat,motivand ca o iubeste pe Contesa , va rupe definitiv relatia cu Kati,ce in viziunea Contelui este o femeie de moravuri usoare si o mama denaturata ce da un exemplu negativ copiilor. Radu Kati nu a suportat despartirea si impreuna cu mama sa au inceput un santaj asupra Contelui,pe motiv ca ar fi insarcinata cu acesta,desi intre cei doi nu au mai existat contacte sexuale de la finele lunii octombrie 2011,doar contacte sexuale orale executate de Radu Kati la inceputul lunii decembrie 2011. Va vom tine la curent de evolutia acestei " telenovele" Muresene. Reka Ildiko

Adauga un comentariu

Random image