2017-01-19 04:28

DEZVALUIRI


''Contele'' Iosipescu Zambra va fi cercetat penal după ce şi-a închis câinele în maşină timp de patru zile

 |  18:14
Agentul şefŞtefan Benedek, de la Poliţia Animalelor Braşov, a depus, la sfârşitul săptămâniitrecute, o plângere penală împotriva lui Nicolae Iosipescu Zambra, proprietarulunui câine din rasa Cane Corso, care a lăsat animalul închis timp de patru zileîn interiorul unei maşini parcate la un hipermarket din Braşov.

„În aceastădimineaţă (sâmbătă, n.r.) am depus plângere penală la Secţia 2 Poliţieîmpotriva proprietarului câinelui, pentru decăderea din drepturile deproprietar ale celui care şi-a lăsat animalul închis în maşină, într-o parcare.După ce proprietarul a luat maşina din parcarea hipermarketului vineri laprânz, promiţând că nu va mai lăsa animalul închis în maşină, după doar câtevaore maşina a fost lăsată în altă parte a oraşului, bineînţeles, câineleaflându-se în interiorul acesteia. Marţi (14 iunie, n.r.) vom depune plângereşi la Parchet, pentru ca împotriva acestei persoane să fie luate măsurileprevăzute de lege“, a declarat agentul şef Ştefan Benedek. Prezenţa animaluluiînchis în maşină a fost semnalată pentru prima dată joi după-amiază, când unbraşovean a anunţat acest lucru la Serviciul de Gestionare a Animalelor dincadrul Primăriei Braşov.

„Când am sosit lafaţa locului, câinele era legat cu un lanţ între scaunele din faţă ale maşinii,fără a avea posibilitatea să ajungă la apa şi mâcarea pe care proprietarul le-alăsat în partea din spate a autovehiculului. Chiar dacă stăpânul animalului a lăsatşi geamurile maşinii întredeschise pentru ca să pătrundă aerul, viaţa câineluia fost pusă în pericol din cauza faptului că în ultimele zile la Braşov a fostfoarte cald, temperaturile urcând la peste 30 de grade, ceea ce înseamnă că înmaşină au fost cu siguranţă mult peste 40 de grade“,a spus FlaviusBărbulescu, directorul Serviciului de Gestionare a Animalelor. În parcareamagazinului a sosit şi un echipaj de poliţie, dar şi voluntari ai Asociaţiei„Milioane de Prieteni“, pentru a încerca să salveze animalul din maşină. Dinpăcate, joi seară nu au putut face nimic pentru a salva animalul, deoarecedeschiderea maşinii ar fi însemnat încălcarea unei proprietăţi private.

Proprietarul câinelui este Nicolae Iosipescu Zambra, unpersonaj celebruîn România anilor '90 după ce şi-a arogat titlul deconte. În 1990, Nicolae Iosipescu Zambra declara că este descendentul uneifamilii nobiliare, că este conte şi a încercat să îşi depună candidatura pentruPreşedinţia României. Ulterior, a cunoscut şi traiul de la închisoare, fiindcondamnat la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani pentru înşelăciune.În primele luni ale acestui an şi-a făcut apariţia la Braşov, ca prosper om deafaceri, oferind câteva zeci de locuri de muncă, funcţionarii de la AJOFM Braşovunde a anunţat ca vacante aceste locuri de muncă, având bănuiala că oferteleerau false, având menirea de a-i înşela pe cei interesaţi de angajare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

REKA ILDIKO
09 Dec 2011

Cine este cu adevarat Rad u Kati din Comuna Acatari - Sat Gaiesti - judetul Mures Radu Ka ti este nascuta in Judetu l Hunedoara,Oras Vulcan l a data de 01.11.1979,domi ciliata in Judetul Mures, Comuna Acatari - Sat Gai esti nr.84.Este maritata cu Radu Imre ce lucreaza la Brutaria Eldi din Comu na Agrisesti judetul Mure s.Este mama a doi copii m inori,Radu Johanna in var sta de 12 ani ce invata l a Scoala din Comuna Acata ri si Radu Arny in varsta de 7 ani ce invata la sc oala din Sat Gaiesti. Lajumatatea lunii iulie 2011 Radu Kati, s-a inta lnit in urma unui anunt d e mica publicitate de pe sitte-ul tocmai.ro cu ASR Nicolae si Mihaela Zambr a Iosipescu,Radu Kati era insotita de amantul sau Atti . Radu Kati imp reuna cu cuplul nobiliar au plecat pe litoral in v edrea petrecerii unui mic concediu. Pe litoral int re ASR Nicolae si Radu Ka ti s-a infiripat o idila amoroasa bazata pe sex,av and in vedere vasta exper ienta a acesteia. Aceasta aventura a continuat si la intoarcerea in Targu M ures,acesta aducandu-si c opii in casa nobililor,co nsumandu-si idila amoroas a in fata copiilor,mai al es in fata fiicei sale Jo hanna ce in viziunea lui Kati lua lectii de viata. ASR Mihaela ne preciz eaza faptul ca sotul si p arintii lui Kati,cat si d ansa stiau ca aceasta urm eaza a se angaja la firma Contesei. La inceputu l lunii septembrie,ASR Mi haela ne declara ca Kati a informat-o ca este insa rcinata cu Contele,solici tand bani pentru intrerup ere de sarcina,o suma mod ica de 800 lei. Contes a ne declara si accentuea za faptul ca nu a fost de acord cu angajarea numit ei Kati la firma sa,deoar ece aflase ca Kati este i mplicata in lumea interlo pa,ocupandu-se cu contrab anda de tigari ca si cara us. Contesa ne declara ca-n repetate randuri a a sistat la bataile ce Kati le dadea copiilor sai ca sa nu-i spuna sotului ce face ea la Mures,diverse certuri telefonice intre Kati si sotul acesteia I mre. La data de 08.12.2 011 Contesa a cerut iaras i divortul Contelui,acest a a refuzat,motivand ca o iubeste pe Contesa , va rupe definitiv relatia cu Kati,ce in viziunea Cont elui este o femeie de mor avuri usoare si o mama de naturata ce da un exemplu negativ copiilor. Radu Kati nu a suportat despar tirea si impreuna cu mama sa au inceput un santaj asupra Contelui,pe motiv ca ar fi insarcinata cu a cesta,desi intre cei doi nu au mai existat contact e sexuale de la finele lu nii octombrie 2011,doar c ontacte sexuale orale exe cutate de Radu Kati la in ceputul lunii decembrie 2 011. Va vom tine la cur ent de evolutia acestei " telenovele" Muresene. Reka Ildiko

Adauga un comentariu

Random image