2018-12-11 05:30


CONTESTAŢIE. Familia Iohannis cere strămutarea unui dosar

 |  22:57
CONTESTAŢIE. Familia Iohannis cere strămutarea unui dosar

Familia Iohannis a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cerere prin care solicită strămutarea de la Curtea de Apel Brașov a dosarului având ca obiect contestația în anulare formulată împotriva decizie instanței din noiembrie 2015 prin care cei doi soți au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului.

Cererea de strămutare a fost depusă pe 17 decembrie 2015 și are ca prim termen de soluționare data de 17 februarie 2016. Între timp, soții Iohannis au cerut instanței supreme ca cererea de strămutare să se judece mai repede, însă magistrații le-au respins solicitarea.

Potrivit presei locale, Klaus Iohannis reclamă în cererea de strămutare faptul că judecătorii din Brașov nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei 10 ani cât a durat procesul.

Astfel, în urma articolelor apărute în presă, Carmen și Klaus Iohannis susțin că pe plan local s-a creat un curent nefavorabil lor, aspect de natură a afecta, cel puțin la nivel de aparență, imparțialitatea judecătorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: contestatie, iohannis, stramutare, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRECATOR
18 Ian 2016

Ai dat-o in bilbiiala barosane
UN OM
19 Ian 2016

Am scapat de un drac si am dat peste mumasa
CURTEA ”DĂ CASTRAȚIE”
19 Ian 2016

IARĂ NOI CEREM STRĂMUTAREA FAM. JOHANIS. ( LA SIBIR NOVOSIBIRSK, EVENTUAL.)
ANONIM
19 Ian 2016

AR FACE BINE SA CEARA STRAMUTARE LUI CA ........................
Random imageUltimele stiri


loading...