2019-03-18 18:09


Conturile lui Marius Pieleanu cresc văzând cu ochii, de când PSD este la putere

 |  13:56
Conturile lui Marius Pieleanu cresc văzând cu ochii, de când PSD este la putere

De când PSD a revenit la guvernare, adică din 2017, oriunde deschizi televizorul dai peste sociologul Marius Pieleanu.

El face sondaje, își dă cu părerea despre guvernare și miniștrii, lansează diverse scenarii, dar nu-l critică niciodată pe Liviu Dragnea, pentru că, deh, sunt din același județ - Teleorman. Cu ceva timp în urmă, ca urmare a unui troc politic, soția lui Marius Pieleanu, Ileana Mihaela, susținută de defunctul PC, a ajuns consilier la Curtea de Conturi a României. Ultima declarație de avere postată de soția celebrului sociolog, pe site-ul instituției, evidențiază faptul că, în 2017, una dintre afacerile familiei Pieleanu, SC Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, a crescut substanțial față de anul 2016.

Marius Pieleanu a încasat, în 2016, dividende de la Avangarde în valoare totală de 373.799 de lei, ceea ce a reprezentat circa 85.000 de euro. Anul trecut, dividendele încasate de Pieleanu de la Avangarde s-au ridicat la  506.000 de lei, adică aproximativ 115.000 de euro, asta însemnând undeva spre 10.000 de euro pe lună. Ca profesor la SNSPA, Marius Pieleanu a încasat anul trecut 73.886 de lei, adică 6.150 de lei pe lună, dar a mai fost remunerat cu încă 35.700 de lei de la Societatea Română de Televiziune. Practic, de la SNSPA și SRTV, Pieleanu a încasat în 2017 suma de 109.586 de lei, reprezentând vreo 2.000 de euro în fiecare lună. În același timp, soția, Ileana Mihaela Pieleanu a încasat anul trecut de la Curtea de Conturi a României suma de 154.284 de lei, ceea ce a însemnat lunar circa 3.000 de euro. La un calcul simpu, rezultă că în conturile familiei Pieleanu au intrat anul trecut, în fiecare lună, circa 15.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: pieleanu, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TILICA
24 Iul 2018

Marius Pieleanu este un mare MANIPULATOR , MINCINOS, TRADATOR face sondaje, își dă cu părerea despre guvernare și miniștrii, lansează diverse scenarii, dar nu-l critică niciodată pe Liviu Dragnea, pentru că, deh, sunt din același județ - Teleorman. SOTIA MASCARICIULUI ESTE ANGAJATA LA CURTEA DE CONTURI, DESI ESTE OFITER DE PENITENCIAR IN REZERVA .In aceste conditii sotia lui a fost facuta general ca sa vezi in ce republica bananiera traim. UN ALT PIELEANU Tudorel din IPJ TR asociat in faceri necurate cu CARMEN DAN - fosta secretara de scoala generala ajunsa Ministru de Interne (fapt pt care se rascolesc si mortii nostri in mormant) a fost numita de aceasta sef la IPJ ARGES (desi EL are o experinta profesional de politist de tot KKTUL)
MAFIA PSD.
24 Iul 2018

PieleANUS este unul din manipulatorii mafiei psd platit regeste de puscariasul drak-nea si partidul stat pe care il slugareste seara de seara in haznaua3 urat mirositoare si closetul TV ghita fugaru. Face sondaje dupa cum i se comanda de catre mafie in special in defavoarea opozitiei si a lui Iohannis. Doar analfabetii mafiei psd si gunoaiele care-i voteaza pot crede sondajele acestui propagandist profitor pe BANII STATULUI MAFIOT.
ANONIM
25 Iul 2018

NUMAI VOI NAZISTII SUNTETI CINSTITI TOTI CEILLALTI SUN NEMERNICI NU ZIC SA VA FIE RUSINE PENTRU CA VOI NU AVETI RUSINE DE OAMENI SI FRICA DE DUMNEZEU VOI SUNETI NISTE SCURSURI SORDIDE PIROMANI NEBUNI CARE ATI APRINS CLUBUL'' COLECTIV'' SI ALTE TICALOSII CA SA DISTRUGETI TARA CU GUVERNELE VOASTRE DE IMBECILI TRADATORI
@TILICA
25 Iul 2018

MAI TILICA MARE DOBITOC TE-O FATAT MUMA-TA MAI BINE FACEA UN KKT LANGA UN GARD DECAT UN BOU CA TINE
@ TILICA
26 Iul 2018

Te deranjeaza rau adevarul borfasule. Cum poate obtine atatea privilegii un golan manipulator ca pieleANUS DECAT SLUGARIND SEARA DE SEARA SCURSURILE BOLSEVICE PE BANI PUBLICI.
CUCUVEAUA MOV
27 Iul 2018

Latră la televizor pe bani multi, îmi este sila când mă uit la ei, de la o vârstă te pisi mai mult în chiloți și mănânci mai mult căcat libidinosule
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...