2019-05-19 19:45


COSR a achiziționat tricouri, șorturi și treninguri de la o farmacie din Craiova

 |  16:05
COSR a achiziționat tricouri, șorturi și treninguri de la o farmacie din Craiova

Pe 22 martie 2018, pe SEAP s-a anunțat atribuirea de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) - condus de tandemul Mihai Covaliu - președinte, George Boroi - secretar general -, a doua contracte de achiziționare de echipament sportiv în valoare de 1,312,846 de lei, adică circa 285.000 de euro.

Achiziția s-a făcut  “pentru competiția sportivă școlară “Gimnaziada, ediția regională și etapa finală edițiile 2017-2018 și 2018-2019”. Practic, COSR a achiziționat, prin licitație, tricouri, șorturi, treninguri, încălțăminte sport și rucsacuri în valoarea de 285.000 de euro de la trei firme - Global Equipments SRL Craiova, Total Dream Distributions SRL București și Marplus SRL Târgu Mureș.

Numai că, potrivit informațiilor noastre, una dintre firme - Global Equipments SRL Craiova, având că administrator și unic acționar pe Viorica Brândușa Coos, n-are nicio legătură cu producerea și distribuirea de echipamente sportive, având declarat la Registrul Comerțului că obiect de activitate “comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”. Firma în cauză deține un lanț de farmacii în Craiova și, până în prezent, nu s-a mai ocupat de comercializarea echipamentelor sportive.

Cealaltă firmă, Total Dream Distributions SRL București, este distribuitorul unui producător spaniol de echipament sportiv care prin 2015 a devenit sponsor tehnic al tuturor naționalelor de fotbal, având, astfel, multe contracte în derulare cu Federația Română de Fotbal. Mai trebuie precizat că, în anunțul de pe SEAP nu se menționează ce tip de echipament furnizează cele trei firme, așa că numai cei de la COSR știu ce echipament a furnizat fiecare societate.

Tot în această lună, COSR a achiziționat și mingi de baschet, volei, fotbal, handbal și, atenție!, fotbal american, în valoare de 404.040 de lei, adică de circa 85.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-27

TAGURI: cosr, olimpic, tricouri, global equipments, craiova, covaliu, boroi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG