2017-01-21 02:03

DEZVALUIRI


“Crăciuniţele cibernetice”, cadouri sexy de sărbători

 |  20:54
“Crăciuniţele cibernetice”, cadouri sexy de sărbători

România virtuală e plină ochi de „mărfuri” care se vând zilnic la oferte speciale. Nu e de mirare că inclusiv virginitatea a ajuns să fie arvunită pe internet. În plină eră a comunicării, Moş Crăciun e cel mai căutat personaj din mediul online în această perioadă. Cum, cine sunt personajele transformate pe loc în „Crăciuniţa cibernetică”, ce cadouri au pregătit ele clienţilor generoşi şi de ce au ajuns - unele dintre ele chiar la vârste foarte fragede, să se înfrupte dintr-o meserie postată online, dar cu componentă foarte reală, aflaţi din rândurile de ma jos.

Crăciuniţe dotate, provocatoare şi sexy

Din miraj sau simplă încercare, bărbaţii darnici şi activi (din punct de vedere sexual - n.r.) par a fi singurii predispuşi să cadă victime ale Crăciuniţelor. Cei care îşi dau frâu liber imaginaţiei şi sunt în căutarea unei aventuri amoroase de zile mari, sunt dispuşi să plătească, în funcţie de portofel şi gusturi, o anumită sumă de bani, de cele mai multe ori fixă, pentru a se „hârjoni” în voie cu deliciul zilei. O Crăciuniţă în carne vie. Conform celui mai specializat site de anunţuri, există peste 7.500 de oferte ale sexului frumos dornice de o relaţie cu un partener. Unul de ocazie, evident.

Investiţie de numai 7 lei, profituri uriaşe

Odată intrate în rol, salariul Crăciuniţei începe să crească mai ceva decât la stat şi privat. Nu importă că lumea e-n criză. Sexul întotdeauna a sfidat criza! Bazându-se pe o voluptate pe care aparent o degajă, „Crăciuniţele cibernetice” oferă servicii pentru orice buzunar: show-uri lesbi, dominare activ soft,  footfetish, squirting, fisting, 69, oral, normal, anal etc. Ba chiar ţi se promite igienă şi discreţie maximă. Tariful variază de la 50 de lei o finalizare, tarif practicat de cele mai accesibile, dar în acelaşi timp şi cele mai urâte Crăciuniţe, până la câteva sute de euro pentru o oră sau chiar toată noaptea. Protagoniste: Crăciuniţele de lux! O discuţie cu o Crăciuniţă ceva mai stilată sună nu doar incitant pentru un bărbat în căutarea poftelor de bază: „Sunt Bianca, locuiesc în zona Vitan Mall, am 26 de ani, prestez sex oral şi normal la 200 de lei, iar pentru 100 de lei în plus fac şi sex anal. Chiar neprotejat, dacă doreşti. Contează de cât timp o fac? De vreo 2 ani de zile, cel puţin”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-16

TAGURI: craciunita_cibernetica, sex, craciunite_de_luxComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image