2018-05-24 20:51


Cristian Boureanu, ELIBERAT din arestul preventiv

 |  10:05
Cristian Boureanu, ELIBERAT din arestul preventiv

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, după aproape două luni. Acesta va fi plasat sub control judiciar. Recent, Boureanu fusese transferat din Arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul Rahova.

Boureanu se afla în arest preventiv după ce Tribunalul București a admis, pe 26 iulie, contestația procurorilor la o decizie anterioară a Judecătoriei Sectorului 1, care hotărâse eliberarea lui Boureanu și plasarea lui sub control judiciar, potrivit stiripesurse.ro.

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-11

TAGURI: boureanu, eliberat, arest preventiv

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
11 Aug 2017

Sper sa revina cat de curand la rahova ......cu acte in regula ...
GOGU
11 Aug 2017

Credeti ca opinia publică este interesată de acest gunoi al societatii ??? Sau credeti ca asa atrageri cititorii... Un jeg....altceva nu este acest bou .. .....
DRACULA PARK
11 Aug 2017

are rozeta sparta...a fost regina balului pentru colegii de parnaie..ha ha ha..mare gigolo spart in fund...ha ha ha
CRISTINA BOUREANU
11 Aug 2017

vai ce bine e la puscarie...sunt regina gay cristina cracana-reanu
LEVST.
11 Aug 2017

iata si un caz unde arestarea preventiva a fost total avenita (deci legala in toate sensurile), greseala intervine pentru ca l-au eliberat, acest process avea toate atuurile sa fie expeditiv, adica inceput in cateva zile si -nu vad altfel- procurorii aveau castig de cauza, adica o condamnare cu executare.Si -s-ar putea sa regret- individul odata liber, va incepe cu PCR-ul, probabil ca are si banii necesari sa deschida usi si-astfel- sa-i stoarca lamaia in nas, acuzarii...
Random imageUltimele stiriApa Nova