2017-01-23 10:33


CSA a debarcat la Astra Asigurări

 |  16:10
CSA a debarcat la Astra Asigurări

Dezvălurile din ziarul „Puterea“ de astăzi, referitoare la poliţele de sănătate emise gratuit de Astra, au determinat Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să declanşeze de urgenţă un control la sediul companiei.

“Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor s-a întrunit ieri într-o şedinţă extraordinară, pentru a analiza sesizările primite cu privire la produsul Astra Medica Bonus, pus în vânzare de compania . Pentru verificarea modalităţii de subscriere a poliţelor de asigurare de sănătate din portofoliul companiei ASTRA Asigurări, în spiritul respectării prevederilor legale, Consiliul CSA a aprobat desfăşurarea unui control inopinat la această companie, începând din data de 16 decembrie 2011. La finalizarea acţiunii de control, Consiliul CSA va analiza rezultatele şi, în funcţie de acestea, va aplica măsurile legale, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare”, se menţionează într-un comunicat remis de CSA ziarului „Puterea“.

Ziarul nostru a prezentat în numărul de astăzi ancheta cu titlul “Românii, sclavi la Astra Asigurări!”, în care se prezentau metodele prin care Astra încearcă să fure startul la preconizata implementare a sistemului de asigurări private de sănătate. Agenţii Astra împart tuturor poliţe de sănătate gratuite “care vor constitui o bază de date pentru anul viitor”, când toţi românii ar trebui să aleagă o companie de asigurări privată în care să fie virat un procent din contribuţia la sănătate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Astra, polita-gratuita, CSA, control, Astra- Medica- Bonus, asigurariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADAMESCU
19 Dec 2011

Si ce crezi ca o sa-mi faca Buzoianu'?O sa-mi suga...
INA CRUDU
21 Dec 2011

Sa faca ei anchete.........ca au mai fost...........si la sfarsit tot noi am castigat,CSA-UL................

Adauga un comentariu

Random image