2018-12-16 18:15


CSAT: În rândul magistraţilor nu există agenţi acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor

 |  13:06
CSAT: În rândul magistraţilor nu există agenţi acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor

CSAT a constatat, în urma verificărilor, că în rândul judecătorilor, procurorilor, al personalului de specialitate juridică asimilat acestora nu sunt lucrători operativi, agenţi acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

„Din dispoziţia Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, în anul 2015, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a verificat, în conformitate cu prevederile art. 7, alin. (3) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, prin instituţiile abilitate, la solicitările Consiliului Superior al Magistraturii şi ale Ministrului Justiţiei, veridicitatea declaraţiilor judecătorilor, procurorilor, magistraţilor-asistenţi, personalului de specialitate juridică asimilat acestora şi personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor, în sensul că cei în cauză nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii”, precizează sursa citată.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „în urma verificărilor efectuate de către instituţiile abilitate, s-a constatat că judecătorii, procurorii, magistraţii-asistenţi, personalul de specialitate juridică asimilat acestora şi personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii”.

Rezultatele verificărilor CSAT au fost comunicate atât Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), cât şi Ministerului Justiţiei, în funcţie de instituţia care a solicitat efectuarea acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: csat, magistrat, nu, exista, agenti, acoperiti, informatori, colaborator, servicii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
18 Ian 2016

De ce va deranjeaza ofiterii acoperiti judecatori corupti care ati distrus romania cu sentintele voastre in bataie de joc si pe spaga?Cu ce sunteti voi speciali fata de un inginer sau doctor?Trebuie desfiintate urgent pensiile speciale mai ales pentru aceste hoituri umane care se cred speciali.Voi sunt niste functionari ai statului roman ,primiti salariu si trebuie sa dati sentinte conform legii.Amanati dosare la nesfarsit,ati dat despagubiri la mafie din buget,retrocedari ilegale,banditi in libertate,hotie generalazata,piedone in libertate,truica in libertate,paul in libertate,oltean libertate,blaga in libertate,basescu in libertate,dragnea in libertate si voi aveti pretentii sa fiti lasati sa va bateti joc ?Voi nu sunteti speciali ,voi sunteti mafioti.Auzi cica vor sa stie de acoperiti cat de prosti sunt.
Random imageUltimele stiri


loading...