2019-02-22 12:30


CULMEA LEGISLATIVULUI! Ordonanța GUVERNULUI, „lucrată” la Parlament, pe computerul lui DRAGNEA

 |  23:27
CULMEA LEGISLATIVULUI! Ordonanța GUVERNULUI, „lucrată” la Parlament, pe computerul lui DRAGNEA

Forma finală a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă privind graţierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul liderului PSD Liviu Dragnea, la autor fiind trecut numele “anca.spiridon”. Acesta este numele directorului general al Cancelariei preşedintelui Camerei Deputaţilor, informează News.ro.

Informaţia a fost difuzată iniţial de cursdeguvernare.ro, care scrie că metadatele proiectului de OUG pentru graţiere, publicat miercuri pe site-ul Ministerului Justiţiei, au drept autor “anca.spiridon” şi că semnătura “prenume.nume” este specifică documentelor create din Wordul computerelor de la Camera Deputaţilor. Semnăturile celor de la Ministerul Justiţiei sunt reţinute de Word ca “Prenume Nume”. Pe proiectul de OUG privind graţierea în metadatele documentului Word apare şi numele unui funcţionar din Ministerul Justiţiei, la menţiunea "Last Modified" - Marinela Eni. Marinela Eni este agent secretariat la Unitatea de Management Public şi Planificare Strategică din Ministerul Justiţiei.

Contactată de Curs de Guvernare, Anca Spiridon a negat şi a spus că nu ştie nimic despre acest proiect.

Ea este director general la cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor, iar, potrivit ultimei sale declaraţii de avere, ea este şi administrator special la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, de unde în ultimul an fiscal a încasat 36.396 de lei. 

Proiectul de OUG promovat de Ministerul Justiţiei prevede graţierea integrală a pedepselor de până la 5 ani precum şi jumătate din pedeapsa femeilor gravide, a celor care au în întreţinere copii sub cinci ani, a celor cu vârste de peste 60 de ani, precum şi a celor cu boli incurabile în faze terminale. Prevederile nu se aplică recidiviştilor, nici celor care s-au sustras executării pedepsei şi nici celor care comit infracţiuni după data de 18 ianuarie 2017. Proiectul prevedea că OUG intră în vigoare în 18 februarie 2017.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: grindeanu, dragnea, ordonanta gratiere, computer, psd, camera deputatilor, anca spiridon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
19 Ian 2017

Inca o dovada a excrocher iilor mafiei psd votata d e analfabeti , inculti , si pensionari cu Altzaime r , si sustinute de latri na 3 si wcghitarotv.Bolse vicii vor eliberarea mafi otilor voiculescu si ghit a drept recompensa la dej ectiile zilnice aduse jus titiei si opozitiei.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...