2019-02-22 06:19


Cum comentează PNL gestul MApN de a nu-l invita pe Iohannis la ZIUA AVIAȚIEI

 |  15:34
Cum comentează PNL gestul MApN de a nu-l invita pe Iohannis la ZIUA AVIAȚIEI

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi acuză Ministerul Apărării de „răfuială politică”, după ce aceștia au uitat, joi, să-l invite pe președintele Klaus Iohannis, care este și șeful Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), la ceremoniile de Ziua Aviației.

„Foarte ciudat refuzul MApN de a-l invita astăzi pe președintele Iohannis, care este totuși cel mai important reper instituțional pentru forțele armate române, la Ziua Aviației. În mod normal, invitațiile de acest gen se fac din oficiu, pe baza unui protocol rigid, testat de ani de zile. Și sunt dublate de o procedură de confirmare.

În plus, la acest nivel corespondenta ar trebui sa fie una specială, securizată, fiind greu de crezut că ea se poate pierde pe drum. Teoretic, e mai probabil sa avem de-a face cu o răfuiala politică decât cu un act de incompetență. Avem motive serioase de îngrijorare dacă Ministerul Apărării, care trebuie să funcționeze ca un ceas in momente de criză, nu e in stare nici măcar să transmită niste plicuri.

Cred că ministrul Tutuianu datorează niste explicații scrise mai lămuritoare și convingătoare pentru Comisiile de Apărare din Camera și Senat.”, a scris liberalul, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-20

TAGURI: pnl, mapn, iohannis, ziua aviatiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RETEA EMILIA
21 Iul 2017

Dar cand de ziua nationala ati facut ceea ce ati facut nu v a indignat asa este? De ce nu judeci corect conform ""valorilor morale liberale '''cum tot guitati prin massmedia Dar care sunt acele """valori ""ca nu prea se vad?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...