2019-02-23 17:14


Cum l-a pedepsit DUMNEZEU pe un clujean care a furat cutia milei dintr-o BISERICĂ

 |  12:52
Cum l-a pedepsit DUMNEZEU pe un clujean care a furat cutia milei dintr-o BISERICĂ

Un bărbat din Cluj, care furase cutia milei de la o biserică din zonă, a fost lovit de o ambulanță în centrul orașului. Accidentul a fost confirmat de mai mulți martori, care au spus că individul ar fi traversat strada în mare fugă, informează tvr.ro.

Salvarea care l-a lovit se deplasa la o solicitare, așa ca hoțul, rănit fiind, a fost transportat la spital cu altă ambulanță.

Polițiștii cercetează acum împrejurările in care a avut loc accidentul. Oamenii legii spun că este vorba despre un tânăr de 20 de ani care a traversat neregulamentar, astfel că a fost lovit de o ambulanță al cărei șofer nu consumase alcool.

Foto: opiniedecarei.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-19

TAGURI: dumnezeu, hot, cutia milei, furt, biserica, pedepsit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Oct 2017

:...o ambulanță al cărei șofer nu consumase alcool"-----____-----Buna sublinierea, dupa multe alte informatii, s-ar putea ca Romania sa detina si recordul la accidente rutiere produse de ambulante cu soferi beti...Ceilalti din 'serviciu", ce consuma, etnobotanice, etc, sau mesteca -in loc de guma- cate o frunza de coca?
LEVST.
19 Oct 2017

mai sus "LevSt."- pana la urma, cand teduci la un accident trebuie sa fii"tare de ingeri:, poate folosesc si ei cate un "intaritor de recul"...
ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...