2018-04-23 08:37


Cum SFIDEAZĂ Dan Mihalache legea în Ambasada de la Londra

 |  16:59
Cum SFIDEAZĂ Dan Mihalache legea în Ambasada de la Londra

Maia Bondici, jurnalista care a fost jignită de ambasadorul român la Londra, Dan Mihalache, în timpul unui interviu, revine cu noi detalii despre pățania care a marcat-o profund. Tânăra a povestit întrevederea cu detalii, afirmând că a fost întâmpinată de ambasador cu un “zâmbet șmecheresc”, într-un fum gros de țigară, deși e ilegal să fumezi în astfel de instituții.

Evident, Mihalache a negat parțial spusele Maiei, afirmând că fuma țigări permise de lege.

Pantru a demonstra contrariul, jurnalista a publicat pe contul său de Facebook o imagine surprinsă în timpul interviului,  în care se poate vedea pachetul de țigări al demnitarului. Nu este deloc special, este un pachet de țigări obișnuit.

Mai mult, Maia Bondici anunță că miercuri va publica interviul cu Dan Mihalache.

" Hello! Mai jos puteti vedea un screenshot de la una dintre filmarile cu domnul Mihalache pe care am facut-o in cadrul interviului cu Domnia Sa. Interviul vine maine!", scrie ea pe rețeaua de socializare.

Nu e de mirare. Mihalache a mai sfidat legea britanică și în alte rânduri. În vara anului trecut, acesta a fost filmat, într-o ședință la ambasadă, cu țigara în mână.

”Mai filmați, că aș vrea să-mi aprind o țigară?”, i-a întrebat ambasadorul pe jurnaliștii prezenți la întrunire.Când i s-a spus că nu se mai filmează, diplomatul și-a aprins țigara și a invitat și alți fumători din sală să facă la fel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-18

GALERIE MEDIA


TAGURI: dan mihalache, tigari, ambasador, ambasada londra

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN GROF NESIMțIT,
18 Apr 2017

asta e!
ASACHE OLIVER
19 Apr 2017

Un pork nesimtit si obraznic Asta este lighioana !!
COSTEL
19 Apr 2017

ACESTIA SUNT AMBASADORII PUSI PE CRITERII POLITICE..In mod normal, dar la noi nu mai este normalitate in tari cum este si MAREA BRITANIE ar fi trebuit pus un profesionist...ATUNCI CAND VREI SA SCAPI DE CINEVA SAU CAND AI OBLIGATII FATA DE EL PENTRU CA TE-A SPRIJINIT IL NUMESTI AMBASADOR....ASTA E POLITICA IN DIPLOMATIA DIN ROMANICA....NU MESERIASI CI DOAR POLITICIENI SAU FOSTI DIRECTORI DE LA SRI...ETC.....ETC....FAC DIPLOMATIA LA NIVEL DE AMBASADORI
ANONIM
21 Apr 2017

Nu este normal.Un ambasador al Romaniei trebuie sa respecte cetatenii romani.Probabil ca, domnia sa respecta doar interesul sau. ESTE ambasador IN MAREA BRITANIE pentru A SERVII printre altele INTERESELE ROMANIEI SI ALE ROMANILOR DIN ACEASTA TARA.
Random imageUltimele stiriApa Nova