2019-01-16 18:29


Curtea de Apel Bucureşti ÎNCHIDE procesul lui Neculai Onțanu. Infracțiunea s-a PRESCRIS

 |  14:01
Curtea de Apel Bucureşti ÎNCHIDE procesul lui Neculai Onțanu. Infracțiunea s-a PRESCRIS

Curtea de Apel Bucureşti a decis, ca efect al intervenirii prescripţiei, încetarea procesului în care Neculai Onţanu este acuzat că a luat mită un teren de 4,2 milioane de euro, anunță Digi24. Decizia nu este definitivă.

Instanţa a dispus și achitarea lui Toma Şutru, fost secretar general al Primăriei Sector 2, acuzat de luare de mită şi spălare de bani, şi condamnarea lui Aurel Radu la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spălare de bani, şi la efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

În cazul avocatei Loredana Radu, judecătorii au decis încetarea procesului pentru infracţiunea de luare de mită şi condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spălare de bani.

Totodată, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,4 milioane de euro de la Aurel Radu şi a sumei de 400.000 de euro de la Loredana Radu, informeaza stiripesurse.ro.

În acest dosar, în 16 iunie 2016, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe fostul primar al Sectorului 2 Neculai Onţanu, pentru luare de mită, pe fostul secretar al Consiliului Local al Sectorului 2, Toma Şutru, pentru luare de mită şi spălare de bani, pe avocata Loredana Radu şi pe Aurel Radu, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: neculai ontanu, infractiune, prescris, curte de apel, proces
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TACHE
27 Iul 2017

Traiasca justitia Romana. Inca o mare victorie. Merita sa le mareasca salariile si pensile.
MAREAN
27 Iul 2017

MAFIA JUDICIARA INCA PROSPERA in Ro, Geal (r) Ilie Botos ,fost procuror general. o OMIDA devenita valetul IZMENARULUI retardat zis academician este in adormire dar nu doarme. Ro dovedeste ca se dezvolta vertiginos ca STAT MAFIOT de tip AFRICAN sau TRIBAL, cu politicieni falsi, medici falsi, profesori falsi, judecatori falsi, etc, dar in acelasi timp TOTI PENALI. EI TICALOSII SI TRADATORII FORTEAZA SFARSITUL CAPITALISMULUI SALBATIC SAU DE CUMETRIE............
IVANGHELIE
27 Iul 2017

Ce vegheaza inculpatul de luare de mita lazar Este iarasi pe aratura asa i? Sef mare procuror numit de Pruna Ce mai justitie Ozdreanta partinitoare de procuror general o plagiatoare incompetenta dar ZBIR cu cei care o deranjeaza hALAL justitie halal stat de drept cu 2 masuri
Random imageUltimele stiri

loading...