2018-12-18 17:32


Curtea de Conturi: Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a umflat prețul panseluțelor și al salubrizării. Nota de plată ilegală: un milion de euro

 |  00:01
Curtea de Conturi: Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a umflat prețul panseluțelor și al salubrizării. Nota de plată ilegală: un milion de euro

Un raport întocmit de inspectorii Curții de Conturi arată că edilul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a achitat ilegal 4,244 de milioane de lei, adică un milion de euro pentru flori și salubrizare.

Potrivit documentului citat, 4.244 mii lei a achitat Primăria Sector 3, prin decontarea unor situații de plată a lucrărilor de întreținere și amenajare a spațiilor verzi și lucrărilor de salubritate ce conțin prețuri unitare majorate nejustificat.

Potrivit inspectorilor, banii publici s-au achitat ilegal prin aplicarea unei cote CAS mai mari decât cea legal datorată, prin decontarea unor cantități de lucrări mai mari decât cele real executate, precum și a unor lucrări contractate cu SC Administrația Domeniului Public București SA pe amplasamente care nu se aflau în administrarea sectorului și care au fost subcontractate nelegal de aceasta, respectiv prin calcularea eronată a unor cote de cheltuieli și a încheierilor de deviz, la care se adaugă accesorii calculate de 527 mii lei.

Deasemenea, la Sectorul 3 au fost calculate accesorii de 100 mii lei aferente plății nejustificate în avans a certificatelor de performanță energetică aferente lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor;

"Utilizarea ineficientă și ineficace de Sectorul 3 a unor fonduri publice prin decontarea materialului dendrologic uscat/degradat (284 mii lei), aflat în perioada de garanție și neînlocuit, respectiv a unui studiu de oportunitate privind scoaterea la licitație a locurilor parcare de reședință (100 mii lei), neimplementat", este o altă ilegalitate descoperită de Inspectorii Curții de Conturi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-20

TAGURI: robert negoita, primaria sectrorului 3, curtea de conturi, ilegal, spatii verzi, salubrizare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Feb 2018

ROMANIA TARA BANANIERA.............
RO STAT MAFIOT
01 Mar 2018

Baroniada este un fenomen feroce caracteristic fiintelor lipsite de ratiune, de logica fiind lacome si hulpave, lipsite de caracter, de omenie de smerenie si de mila. Baronii se imbogatesc fara limita prin politica salbatica, perversiuni si scheme mafiotice au devorat economia si avutia nationala au vandut pamantul tarii si i-au fortat pe romani sa emigreze ,dupa SIRIA ROMANIA ESTE PE LOCUL DOI PE PLAN MONDIAL. Baroniada s-a dezvoltat in Ro precum sclavagismul preistoric unde populatia predominanta este supusa dezorientat si spalata la creier, in localitatile si judetele sarace din toate p.d.v din zonele, in Moldova, Oltenia, Muntenia si Dobroge exceptand oarecum Banatul si Transilvania. DEBARONIZAREA, daca va mai apuca sa aiba loc pana la disparitia completa a statului, va fi un fenomen social-istoric deloc placut clasei dominante, asemanator tuturor revolutiilor petrecute pe mapamond pt a se face un salt social calitativ la nivel national si nimic mai complicat si asta se va intampla cat de curand in Ro. Doamne ajuta-i pe toti romanii de pretutindeni!
Random imageUltimele stiri


loading...