2019-02-22 12:22


CUTREMUR la Poliția Rutieră. Șeful polițistului-PEDOFIL a fost dat afară

 |  12:37
CUTREMUR la Poliția Rutieră. Șeful polițistului-PEDOFIL a fost dat afară

Cutremur la Poliția Capitalei lanici 30 de ore de la reținerea agentului-pedofil. Comisarul șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, șef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, a fost demis din funcție până când situația se va clarifica. Agentul Eugen Stan, polițistul-pedofil, era șoferul acestuia. Totodată, șefii de schimb, precum şi psihologul unităţii din care făcea parte poliţistul, vor fi cercetaţi disciplinar.

Cercetările continuă în acest caz. Șeful Poliției Române a cerut verificări încă din cursul zilei de ieri.

„Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situației de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3. Cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată. Precizăm că, verificările sunt in desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice”, se arată în comunicatul Poliției.

Anchetatorii verifică inclusiv 15 dosare de agresiuni sexuale comise începând cu 2009 şi rămase cu autor necunoscut pentru a stabili dacă poliţistul-pedofil Eugen Stan  este autorul lor, potrivit Digi 24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09
Citeste si:
Prima reacție a ministrului Carmen DAN în legătură cu POLIȚISTUL PEDOFIL

TAGURI: cutremur, politia rutiera, sef, dat afara, politist pedofil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...