2019-02-21 05:55


Dan Diaconescu îi cere lui Iohannis să îl GRAŢIEZE

 |  00:52
Dan Diaconescu îi cere lui Iohannis să îl GRAŢIEZE

Acuzand probleme grave de sanatate, Dan Diaconescu intentioneaza sa formuleze o cerere de gratiere pe care o va expedia la Cotroceni, in speranta ca presedintele Iohannis il va ajuta sa plece de la Penitenciarul Rahova. Fostul patron OTV a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj.

"Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică", a declarat Radu Popa, prieten al lui Dan Diaconescu şi fost lider PPDD, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: dan diaconescu, gratiere, iohannis, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Ian 2017

HA HA HA...ROTATIA SECURISTILOR.......PLEACA GHITZA,SA-L RECICLAM PE OTV-ELODIA........IAR RTV DEVINE NOUL OTV.........SCHWARTZEMBERG MAI TRAGE O CLANTA ROMANIEI CU ALTE COZI DE TOPOR SCOASE DIN PUSCARIE....E NEVOIE DE TELEVIZIUNEA PUSCARIASILOR.....AL-QAIDA TV ARE NEVOIE DE CARNE PROASPATA CA GHITA SE RETRAGE IN DUBAI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...