2019-01-20 17:32


Dan Voiculescu: Discuţia mea cu Alexandrescu era despre procesele pe care trustul le are cu RCS-RDS

 |  06:57
Dan Voiculescu: Discuţia mea cu Alexandrescu era despre procesele pe care trustul le are cu RCS-RDS

Dan Voiculescu, a declarat, luni seara, că a dat procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie explicaţii cu privire la discuţia pe care a avut-o cu şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, despre procesele pe care trustul le are cu RCS-RDS şi că nu este vorba aici de niciun fel de şantaj.

"Am ajuns la DNA, totul foarte civilizat, nu ştiu din ce cauză eu, şi probabil nu numai eu, credeam că la DNA sunt nişte beciuri, undeva ascunse, întuneric, DNA a ajuns un fel bau-bau al României. Lucrurile sunt normale, un birou civilizat unde erau o doamnă şi un domn, procurori, care s-au purtat foarte firesc, eu am cerut să dau declaraţii şi i-am rugat, dacă se poate, să îmi pună toate întrebările pe care au de gând să mi le pună pentru a nu mai fi nevoit să mai vin să mai dau şi alte declaraţii dat fiind interesul major al presei la intrare şi la ieşire, interes care e de natură să te deranjeze", a spus Voiculescu la Realitatea TV.

El a adăugat că discuţia cu procurori a clarificat lucrurile în legătură cu dialogul pe care l-a avut cu şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu - singura probă în baza căreia i s-a spus că este complice.

"O spun foarte clar, acea discuţie se referea la faptul că grupul are un număr de 14 procese cu RCS, lucru care pe mine mă interesa foarte mult datorită faptului că, de regulă, e bine să nu ai procese, nu aveam un interes deosebit asupra unuia dintre procese. Dar nimic în legătură cu şantajul, iar după părerea mea, aici nu avem de-a face cu un şantaj", a mai explicat Voiculescu.

Dan Voiculescu a mai precizat că l-a întrebat pe Alexandrescu "cum merge treaba cu RCS- RDS", mai exact la procesele cu această companie, iar asta nu are legătură cu şantajul, iar Alexandrescu a făcut referire la ancheta jurnalistică despre care s-a spus că a fost la baza acuzaţiei de şantaj.

"Cred că i-am convins pe procurori pentru că mi s-au părut oameni de bună credinţă. Cred că i-am convins nu numai că eu nu sunt complice ci şi că nu e vorba de şantaj. Şantajul se referă la o persoană fizică care se simte ameninţată, iar din discuţiile care au apărut în spaţiul public nicăieri nu a apărut că domnul Bendei era speriat, a apărut că vrea să plece în concediu. Lucrurile sunt legate de dosarul care sper să fie dosar penal în următoarele zile legat de acest contract de care vorbim, contract care făcea obiectul anchetei jurnalistice prin care RCS-RDS i-a dat mită lui Mitică Dragomir", a mai menţionat Voiculescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-30
Citeste si:
UPDATE. Dan Voiculescu urmărit penal în dosarul RCS&RDS-Antena 3
Stăpânul Antenelor se revoltă pe blog. Voiculescu ia CSM la întrebări

TAGURI: dan, voiculescu, antena 3, rcs, rds
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...