2018-10-15 20:15


Dan VOICULESCU încearcă din nou să scape de PUȘCĂRIE. Când va fi judecată cererea mogulului

 |  12:54
Dan VOICULESCU încearcă din nou să scape de PUȘCĂRIE. Când va fi judecată cererea mogulului

Noua cerere de liberare condiţionată a omului de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, va fi judecată pe data de 8 iunie de către magistraţii Judecătoriei Sector 5.

Termenul iniţial pentru judecarea acestei cereri depuse de avocaţii lui Dan Voiculescu era 22 iunie, acesta fiind însă schimbat pentru 8 iunie.

Cererea de liberare condiţionată a lui Voiculescu va fi judecată de magistraţii Judecătoriei Sector 5.

Avocaţii lui Dan Voiculescu au formulat această nouă cerere de liberare condiţionată a omului de afaceri, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, în 22 mai.

Voiculescu execută din 8 august 2014 pedeapsa de 10 ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Dan Voiculescu trebuie să execute cel puţin o treime din pedeapsa de zece ani de închisoare pentru a putea fi propus pentru liberare condiţionată. Până în prezent, Voiculescu a stat în penitenciar doi ani şi nouă luni, dar are şi zile câştig, care se scad din pedeapsă, pentru activităţile la care a participat în penitenciar.

După ce a fost încarcerat, Dan Voiculescu a scris, în mai puţin de un an şi jumătate, zece cărţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-30

TAGURI: dan voiculescu, mogul, puscarie, judecat, dosarul ica, cerere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2017

sa mai astepte un pic....o sa fie coleg de celula cu Basescu...sa joace table si sa-si traga unul altuia pumni si capete in gura
MAFIA GRIVCO
31 Mai 2017

MOTANUL FELIX readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii '70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI admitand ASEMENEA mafioti in functii publice. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA..........
Random imageUltimele stiri


loading...