2019-02-17 09:59


Daniel Dragomir, după ce Coldea a vorbit de TRĂDĂTORI: "Cred că a ameninţat pe toată lumea"

 |  13:58
Daniel Dragomir, după ce Coldea a vorbit de TRĂDĂTORI: "Cred că a ameninţat pe toată lumea"

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, reacţionează după audierea lui Florian Coldea din Comisia SRI şi îl acuză pe fostul adjunct al Serviciului că minte şi că evită să spună de adevăraţii trădători, atragându-i atenţia că poate dezvălui cum au fost cazurile de terorism din Timişoara şi Covasna.

"Cred că Coldea a ameninţat pe toată lumea care a avut curajul de a face dezvăluiri şi pe cei din interiorul SRI care nu au avut încă curajul. Coldea când a ameninţat şi i-a numit trădători pe cei care au avut curajul să iasă să spună adevărul ne-a arătat din ce este făcut. Este făcut din stalinism acest Coldea. Trădători nu sunt cei care îşi apără ţara, concetăţenii care luptă cu abuzurile şi scot la iveală mizeriile pe care le-aţi făcut, trădători sunt cei care distrus ţara. Nu îmi e frică de acest personaj. Îl cunosc. Este fricos, laş, care se ascunde în spatele unor hârtii scrise de cineva, ştiu şi de cine e scris, este aceeasi persoană care i le scrie şi doamnei Kovesi când vorbeşte de aliaţi şi instituţii. Dacă s-a referit la mine, nu pot decât să îi spun că există şi un alt nivel la care pot să trec, că dacă mai aduce vorba de terorişti şi spioni poate îl întreb cine a plătit maşina teroristului în slapi de la Timişoara şi cine a băgat oameni infiltraţi pe lângă cei acuzaţi din ungurime, cazul Beke Istvan, cine a falsificat înregistrări şi cum a făcut el terorişti", spune Daniel Dragomir, fost colonel SRI.

Sebastian Ghiţă: Eu sunt cel ameninţat de Florian Coldea. M-a îngrozit şi pe mineDeclaraţiile vin după ce Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, a fost audiat, joi, pentru a doua oară, în Comisia de Control SRI, iar după 7 ore de discuţii a ieşit în faţa presei citind câteva idei de pe hârtii. Coldea a refuzat să răspundă întrebărilor presei şi a dat un mesaj "trădătorilor de ţară", amintind de pilda lui Iuda.

Traian Băsescu, despre protocoale: Dragi judecători şi procurori, nu vă e ruşine? De ce aţi simţit nevoie să semnaţi?Daniel Dragomir, fost colonel SRI, cel care a stat ani în şir în biroul cu Florian Coldea, după cum recunoştea într-un interviu acordat Gândul, susţine acum că audierea este un blat şi că Florian Coldea nu vorbeşte de fapt despre lucrurile importante, cum ar fi protocoalele secrete.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-06

TAGURI: florian coldea, sri, daniel dragomir,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SRI
06 Apr 2018

bai dragomire tu esti fost ofiter sri?sau sluga mafiei politice?ce tot bati campii?esti beat?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Apr 2018

OMAR HAISSAM ce dracu a fost mai IUDELOR...."terorist de-al casei"????.............sau circ securist pentru pacalit populatia,la fel cum a facut Iliescu in decenbrie 1989,a inventat "teroristi" ca sa-si execute inamicii Acest Dragomir e o curva,e din grupul Ghita-Udrea...daca se simte cu musca pe caciula ca si IUDA e problema lui Dar in Romania exista din decembrie 1989 personaje care se joaca de-a terorismul....oare cin sa fie cin sa fie,palarientr-un picior...sa ne explice Ghitza cum a mitraliat cineva doua autobuze pline de militari in termen la OTOPENI ca sa "apere aeroportul de teroristi"...era chiar unchiul lui GHITA cel care impusca "teroristii" imaginari inventati de el Dupa ce ai facut sute si mii de crime ce mare chestie sa te joci de-a "terorismul" prin BOSNIA,SErBIA,IRAK,SIRIA cu personaje dubioase cum era OMAR HAISSAM "teroristul de servici" al lui ILIESCU preluat ulterior de regimul BASESCU
ASTA-I INALTA TRADARE
06 Apr 2018

Jegosul asta a incalcat juramantul fata de tara cand s-a aliat cu mafia lui voiculescu si ghita . Amers di haznaua 3 in latrina tv ghita fugaru si a divulgat secrete de stat incalcand juramantul militar. Are dreptate COLDEA , esti tradator de neam si tara.
LEVST.
06 Apr 2018

de ani de zile va spun ca tot ce se face la varf -in Romania- este un show in care actorii joaca tot felul de roluri, cu un singur scop, de a tine populatia in confuzie si a le vinde si mai multe bilete, si inca la suprapret..Arunca blamul de pe unu' pe altul, de pe o institutie pe alta si asa trec lunile, anii , iar Romania nu mai iese din mocirla...Singura solutie , ar fi fost candva, interventia armatei dar si aceasta s-a naruit, armata romana este condusa de fripturisit lasi si tafnosi, s-a ajuns ( demult) la situatia in care rezolvarea se regaseste ca la 1859, macar politicienii de atunci au avut un minim de bun-simt si au acceptat situatia ca ei nu mai pot redresa deriva nationala, acum suntem exact la fel, numai Print Strain ne mai poate salva, iar -de aceasta data- va fi cu garantia garantiilor de pe intreg mapamond si din toate timpurile, adica Monarhie cu aport Englez la var, insa si pentru aceasta este nevoie de o interventie suprastatala, cei interesati( cu adevarat-nu latratori de serviciu) trebuie sa ceara ferm, acest lucru, la UE, NATO si ONU...Aceasta miscare, dublta de incarcerea a cam 5-6 mii de mari banditi si confiscarea totala a averilor acestora, ESTE SINGURA SANSA PENTRU ROMANIA SI ROMANI...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Apr 2018

nu vrem "monarhie de tip LEVST"...dar cred ca o sa avem IMPERIUL contelui DRACULA....cine fura AJUNGE IN TEPE
LEVST.
06 Apr 2018

"vrei nu vrei, bea grigore aghiazma", asa si cu romani, vor sa se salveze , trebuie sa fie rationali si sa lase sentimentalismul ieftin-patriotard, de opera, la o parte...Altfel , ghilotina istoriei este necrutatoare...
TRADATORI DE TARA
07 Apr 2018

JURAMINT MILITAR LA COLDEA SI GASCA . IAR EI FURAU SI DISTRUGEA TOATA TARA , PE LA SPATE . UNDE SINT RESURSELE , PETROLU , PADURILE , INTREPRINDERILE , ECONOMIA , FABRICILE DE ARMAMENT , AGRICULTURA CU TOATE PAMINTURILE LUATE DE ARABI SI CIORI MAFIOTI . EI NU STIU NIMIC ???? SE PUPA PE DINTI CU NIRO , OPREA , COCOS , ARABOI SI TOATE GASTILE . DAR TIRIAC CARE NU DA NICI UN LEU LA FISCUL NOSTRU ???? CUM II PERMITE ANAFU , PROCURORI SI SECURITATEA ???????? ASEMENEA MIRSAVI ????????? BEI AU DEPUS JURAMINTUL PENTRU TARA ??????
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...