2019-01-20 00:53


Daniel Horodniceanu: Nu m-am întâlnit niciodată cu Liviu Dragnea şi Gheorghe Nichita

 |  14:02
Daniel Horodniceanu: Nu m-am întâlnit niciodată cu Liviu Dragnea şi Gheorghe Nichita

Daniel Horodniceanu a declarat, luni, că nu s-a întâlnit niciodată cu primarul Gheorghe Nichita sau cu ministrul Liviu Dragnea. Horodniceanu a ţinut să precizeze că întrebarea care i-a fost pusă în interviul de la CSM, despre discuţia dintre un procuror DIICOT, un primar şi un oficial de rang înalt, era ipotetică.

Citeşte şi: Daniel Horodniceanu a primit avizul favorabil din partea CSM pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al DIICOT

Daniel Horodniceanu a fost întrebat, în timpul interviului de la CSM, cum ar reacţiona dacă un procuror de la o structură teritorială a DIICOT s-ar afla la o masă cu un primar şi un oficial de rang înalt şi ar discuta despre un dosar, în loc să socializeze. Daniel Horodniceanu a spus că, dacă ar fi procuror-şef al DIICOT, ar căuta să vadă dacă relaţia dintre procurorul respectiv şi persoanele cu care discută este anterioară dobândirii calităţii de magistrat, ce l-a determinat să intre în astfel de discuţii şi, mai ales, care este impactul respectivelor discuţii asupra activităţii acelui procuror. El a adăugat că, în cazul în care s-ar impune, ar sesiza procurorul general al României şi ministrul Justiţiei, pentru luarea unor eventuale măsuri.

Fiind întrebat, la ieşirea de la CSM, dacă îl cunoaşte pe primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, Daniel Horodniceanu a răsouns negativ.

"Personal, nu-l cunosc pe domnul, cred că acum trei ani l-am văzut ultima oară pe stadion, unde alergam alături de alte zeci de persoane", a precizat Daniel Horodniceanu.

Chestionat în continuare dacă procurorul Oana Schmidt-Hăineală se referea la o presupusă întâlnire dintre el, primarul Gheorghe Nechita şi ministrul Liviu Dragnea, la Hotelul Bucium, în 24 ianuarie, Daniel Horodniceanu a infirmat categoric o astfel de informaţie, spunând că întrebarea membrului CSM a fost ipotetică.

"V-am spus că nu m-am întâlnit niciodată cu Nichita sau cu Dragnea", a subliniat Daniel Horodniceanu.

Fiind întrebat în legătură cu clanul Cordunenilor, procurorul Daniel Horodniceanu a spus că supravegherea clanurilor se face cu mandat de la judecător. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: daniel, horodniceanu, nu, intalneste, niciodata, liviu, dragnea, gheorghe, nichita, intrebare, ipotetica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...