2018-12-15 09:46


Daniel Morar trece la catedră

 |  13:53
Daniel Morar trece la catedră

Procurorul-şef al DNA, Daniel Morar, îi va instrui pe magistraţii de la Curţile de Apel din întreaga ţară (judecători şi procurori) despre infracţiunile comise în materia achiziţiilor publice. Acţiunea va avea loc în data de 3 decembrie, iar alături de şeful DNAau mai fost invitaţi la seminar Sorin Fusea, expert DNA, şi judecătorii Ştefan Pistol de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi Mihai Udroiu, de la Tribunalul Bucureşti. Seminarul se adresează procurorilor şi judecătorilor implicaţi în soluţionarea dosarelor care au ca obiect infracţiuni comise în materie de achiziţii publice. Se vor analiza standardele internaţionale în materie, studii de caz şi practica judiciară.Seminarul „Infracţiuni comise în materia achiziţiilor publice”  face parte din Programul de formare continuă pentru anul 2011, aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: Daniel Morar, DNA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CITITOR
22 Oct 2011

Cred ca o sinteza a dezbaterilor ar trebui facuta publica. In ambiguitatea care caracterizeaza legislatia in domeniu, ar fi extrem de util pentru cei care-si desfasoara activitatea in achizitii publice sa afle care dintre actiunile lor pot fi interpretate de procurori drept infractiuni.
DIACONU GABRIELA
23 Oct 2011

felicitari domnule MORAR .si sugerati judecatorilor sa repete facultatea de drept. ptr. ca cei arestati de dv. dupa cel mult 30 zile sunt eliberati
Random imageUltimele stiri


loading...