2019-01-22 00:14


De ce a fost BĂTUT cu bestialitate fostul ginere al lui CEAUȘESCU. Incredibil cine se află în spatele ATACULUI

 |  11:44
De ce a fost BĂTUT cu bestialitate fostul ginere al lui CEAUȘESCU. Incredibil cine se află în spatele ATACULUI

La aproximativ o lună și jumătate de la atacul Politehnică, agresorii profesorului Mircea Oprean au fost luați pe sus din casele lor și duși în birourile investigatorilor de la Poliția Capitalei pentru a da explicații cu privire la corecția pe care i-au aplicat-o, cu brutalitate, “vinovatului” Oprean. Ulterior, cei doi au fost reținuți.

"Pornind de la câteva informații am ajuns totuși rapid la cei doi suspecți și la motivația atacului. Sunt bodyguarzi în Regie şi au acționat, după toate probabilitățile, la îndemnul unei alte persoane. În doar două zile au fost identificați, însă i-am lăsat, sub supraveghere tehnică, să se desfășoare în voie. Când ne-au oferit ce ne trebuia, adică atunci când au confirmat îndeplinirea «misiunii» la telefon, într-o discuție purtată cu cel care i-a tocmit, i-am luat”, au dezvăluit surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că povestea duce la un coleg de serviciu de-al ginerelui lui Ceaușescu, căruia profesorul i-a fost naș de cununie. Ca orice părinte spiritual, Oprean s-a aflat foarte aproape de finul său, pe care l-a ajutat mult în carieră, însă, spun surse judiciare, a existat un moment mai delicat care pare că a stat la ruptura dintre naș și fin și, prin urmare, la originea a ceea ce avea să se întâmple în curtea Politehnicii. Ginerele lui Ceaușescu ar fi fost martor, la rugămințile finei sale, în divorțul acesteia intentat colegului său.

Faptul că a fost martor la divorț l-a transformat în ochii finului într-un dușman care trebuia pedepsit. Ruda prin alianță a victimei, adică finul, e practicant de arte marțiale și i-a fost ușor să ajungă în preajma unuia dintre atacatori, care era și din acealași oraș cu el (n.r. Râmnicu Vâlcea) și cu care se putea întâlni la antrenamente. Respectivul și-a luat un ajutor și amândoi l-au atacat pe Oprean din spirit de «camaraderie» pentru amicul lor”, au adăugat surse apropiate anchetei, potrivit Libertatea.

Finul karatist care i-a tocmit pe bătăuși pentru a-l pedepsi pe profesorul Oprean ar mai fi avut un dinte împotriva nașului său. Din dorința de a-l susține cât mai mult pe fin în obținerea gradelor profesionale, nașul Oprean i-ar fi verificat actele și ar fi depistat că lucrarea de doctorat a acestuia ar fi un… plagiat, motiv pentru care ar fi făcut ceva demersuri pentru a-i fi retrasă.

"Diploma de doctorat ar fi fost un al doilea motiv de răzbunare. În timp ce-i pregătea documentațiile pentru obținerea gradelor profesionale, acesta a observat că teza de doctorat nu e tocmai în regulă. Atunci a luat niște măsuri pentru a-i fi retrasă din motive de plagiat”, au adăugat aceleași surse judiciare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

TAGURI: ginere, ceausescu, batut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iul 2017

ha ha...exact cum spunea istoricul Larry Watts cu cartea "Fereste-ma Doamne de prieteni".....in Romania deja a devenit o moda ca "prietenii" sa-ti creeze probleme// in decembrie 1989 Nicu Ceausescu a fost injunghiat cu o surubelnita si jefuit de bani de un grup condus de "prietenul" George Copos care avea sa devina mare miliardar ulterior
DODO
06 Iul 2017

Gunoaiele tot gunoaie rămân.
Random imageUltimele stiri

loading...