2019-01-22 00:33


De ce spun avocații lui Neculai ONȚANU că faptele s-au PRESCRIS. Când este așteptată SENTINȚA

 |  09:46
 De ce spun avocații lui Neculai ONȚANU că faptele s-au PRESCRIS. Când este așteptată SENTINȚA

Avocații lui Neculai Onțanu au susținut luni, la Curtea de Apel București, că infracțiunea de luare de mită de care este acuzat fostul primar al Sectorului 2 s-a prescris, judecătorii urmând să dea pe 14 iulie o decizie în acest dosar, informează Agerpres.

Curtea de Apel București a repus pe rol dosarul în care Neculai Onțanu este acuzat de luare de mită, luni fiind discutată eventuala schimbare a încadrării juridice.

Procurorul de ședință a declarat în sala de judecată că, în cazul lui Neculai Onțanu, trebuie să se aplice legea penală mai favorabilă, care este noul Cod penal.

De cealaltă parte, avocații fostului edil au cerut schimbarea încadrării juridice și eliminarea formei agravante a infracțiunii de luare de mită, arătând că oricum a intervenit prescripția faptei.

Onțanu a catalogat acuzațiile procurorilor ca fiind "minciuni" și a spus că nu mai dorește să revină în politică.

"A fost o acuzație că acum 10 ani aș fi primit un teren, pentru că aș fi facilitat restituirea unor terenuri. Sunt două minciuni, care au fost promovate de atunci. Eu nu am primit niciun metru pătrat de la nimeni. Nu am acceptat nicio promisiune de la nimeni, iar restituirea de terenuri despre care vorbește Parchetul nu a fost făcută de Primăria Sector 2, ci de Comisia de la Prefectura București. Acesta este adevărul", a spus Onțanu, care nu a vrut să comenteze despre denunțul depus la dosar de Cristian Borcea.

Instanța urmează să anunțe vineri, 14 iulie, sentința în acest dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: ontanu, avocati, procuror, prescris, sentinta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIMUS
11 Iul 2017

Ontanu ca si Mazare au facut averi din functii publice. Au avut grija si de superiori si de cei din justitie asa ca raman si cu averea si cu onoarea nepatata. De aceea pleaca romanii pe rupte din tara iar cei ramasi se zbat in saracie iar clasa de mijloc nu o sa fie in veci.Daca le confiscau bunurile pe care nu le puteau justifica aveam bani de educatiei adevarata si pentru o sanatate mai buna si poluare, birocratie mai putina.
Random imageUltimele stiri

loading...