2018-12-15 18:11


Decizia instanţei în cazul lui Remus Truică şi a prinţului Paul

 |  09:56
Decizia instanţei în cazul lui Remus Truică şi a prinţului Paul

Omul de afaceri Remus Truică și prințul Paul vor fi cercetați în continuare de procurorii DNA în arest la domiciliu, potrivit unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Măsura a fost impusă în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa.

Instanța le-a respins celor doi, precum și avocatului Robert Roșu contestațiile la decizia Curții de Apel Brașov prin care a fost prelungită măsura arestului la domiciliu, transmite Agerpres.  

DNA a anunţat că Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. De asemenea, prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu.

Remus Truică a declarat, miercuri, că denunțul prințului Paul a fost făcut "într-un moment greu pentru el și cu conotațiile de rigoare", transmite Agerpres.

Chestionat cum comentează declarația prințului Paul că l-ar fi păcălit, Remus Truică a spus: "Este o cauză destul de complexă, nu cred că trebuie să vorbim de cine a păcălit pe cine. Trebuie să așteptăm să vedem dacă dânsul avea această vocație succesorală și să vedem dacă ceea ce astăzi este incriminat, retrocedarea Fermei Băneasa, era sau nu în momentul retrocedării într-o zonă gri sau neagră".

Acesta este de părere că retrocedarea Fermei Băneasa nu a produs niciun prejudiciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14
Citeste si:
Remus Truică și prințul Paul, la Înalta Curte de Casație și Justiție

TAGURI: decizia, instanta, remus truica, print, paul, retrocedare, ferma, baneasa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPECIALIZATI INTERNATIONAL
16 Ian 2016

SI PRIN SUA, "PRINTESA" LIA SI "PRINS POL" AU "LASAT" DATORII INAINTE DE ANUL 2000! SUNT AVOCATI CARE SI-AU PIERDUT LICENTA DIN CAUZA LOR!
Random imageUltimele stiri


loading...