2019-01-22 04:22


Decizie NEAȘTEPTATĂ în dosarul Prințului Paul

 |  09:25
Decizie NEAȘTEPTATĂ în dosarul Prințului Paul

Judecătorii Tribunalului Bucuresti au hotărât ca Prinţul Paul să rămână "Al României", asta după ce fostul parlamentar Sebastian Bodu a cerut în instanță ca Printului Paul să nu păstreze ,"Al Romaniei" ca nume de familie.

Tot scandalul a inceput când avocatul si fostul europarlamentar Sebastian Bodu l-a dat in judecata pe motiv că schimbarea pe cale administrativa a numelui a fost facuta in mod nelegal.

Sebastian Bodu susţinea că printul Paul s-ar fi folosit de titulatura pe care tatăl său, Carol, ar fi folosit-o la acea vreme si nu de numele trecut in actele de stare civila, anunță Romaniatv.net.

În cele din urmă, magistraţii Tribunalului Bucureşti au dat o decizie definitivă in acest caz, iar prinţul Paul îşi va păstra numele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-12

TAGURI: printul paul, tribunal, decizie, al romaniei, sebastian bodu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BERCEA MONDIAL
12 Iul 2017

si eu sunt printul ROMANI-BERCEA de la STREHAIA..hai sa jucam barbut barosane PAUL mankatzash poate castig si eu niste hectare pe la SNAGOV..trailes bahtalo "PRINTUL" PULIKA MAFIOTUL...Carol al II-lea a ciocanit toate pirandele si floraresele din jurul Snagovului,inseamna ca o gramada de pirande sunt matusile TAMARA ale lui PULIKA MAFIOTUL..au puradei cu sangele lui Carol al 2-lea ..............Monarhia din Romania s-a mutat la corturi...TRAiLES BAHTALO..DILAILAAAA GEAMPARAUA CU PULIKA MAFIOTUL
TZUTZU LU TATUZU DE ROUMANIE
12 Iul 2017

Pentru a reusi sa delapideze in continuare din bunurile statului roman acest personaj de doi lei ( folosit de baietasi din sevicurile sicrete ) are nevoie de nume bun . Asa ca justitia ii acorda aceasta cinste . Sunt curios acuma ce îl mai pune Maior si Base sa ciordeasca . Mergând pe acest rationament in curând hal României va devenii patron de tara , un adevărat privat .
DECIZIA IN DOSARUL BANEASA ??
12 Iul 2017

Nu mai veniti cu abureli, sa vedem decizia in dosarul Baneasa !! Acolo sunt smenuri mari...cu implicare din partea kkdemicianului recidivist GHEORGHE SIN si al lui 5VAGINE TARICEANU !!
RAUS
12 Iul 2017

Ce jalnic !!!
GOGU
12 Iul 2017

Asa se intampla cand băgăm JAVRELE in seama
Random imageUltimele stiri

loading...